Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:59 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 18:04

Θέρμο: Παρουσίαση βιβλίων και θεατρικός μονόλογος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21 Μαρτίου)

Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα του Δημαρχείου Θέρμου, παρουσίαση βιβλίων και θεατρικός μονόλογος. Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Θέρμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21 Μαρτίου).

Τον συντονισμό είχε η υπεύθυνη του Κέντρου Σοφία Αγνίδη, ενώ θερμό χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.

Τα βιβλία που παρουσιάστηκαν: «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ» ποίηση και «Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ» διηγήματα της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου και «ΕΞΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΣΗ» διηγήματα της Χρυσούλας Γεωργούση.

Για το «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ» μίλησε η φιλόλογος Κωνσταντίνα Σκανδάλου – Κορδολαίμη, δια τον «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ» η φιλόλογος Ελένη Ζαμπάρα – Τζωρτζοπούλου, η οποία σύντομα αναφέρθηκε στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης καθώς και στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και διάβασε ποίηση και αποσπάσματα, σχετικά με τη γυναίκα. Στη συνέχεια η συμβολαιογράφος Βασιλική Μαραγιάννη παρουσίασε το βιβλίο «ΕΞΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΣΗ», ενώ η δικηγόρος Ράνια Πιτένη παρουσίασε το θεατρικό μονόλογο της Χρυσούλας Γεωργούση «Εσείς τι λέτε κυρία ψυχολόγε;».

Την εκδήλωση έκλεισαν οι: Κατερίνα Λιβιτσάνου – Ντάνου και η Χρυσούλα Γεωργούση, που ευχαρίστησαν τον Δήμο Θέρμου και το κοινό, ενώ ο Δήμαρχος Θέρμου προσέφερε στα τιμώμενα πρόσωπα βιβλία. Την αίθουσα κοσμούσαν έργα μαθητών του Νηπιαγωγείου Θέρμου, που ζωγράφισαν «τη γυναίκα, που αγαπούν περισσότερο».

Διαβάστηκε 562 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 18:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.