Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 13:47

Με επιτυχία η εκδήλωση – ομιλία από τον Π.Σ. Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος» με τίτλο «Οικογένεια και Επαγγελματικός Προσανατολισμός»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή 17 Μαρτίου το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Παναιτωλίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση – ομιλία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος» με τίτλο «Οικογένεια και Επαγγελματικός Προσανατολισμός» και κεντρική ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Κυρίτση (Σύμβουλο Σταδιοδρομίας).

Η ομιλία απευθύνονταν σε όλους όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τα οφέλη του επαγγελματικού προσανατολισμού, τις επιτυχημένες επαγγελματικές διεξόδους που προσφέρει η σύγχρονη αγορά εργασίας και πως μπορούν οι κλίσεις και τα ταλέντα του κάθε ατόμου να προσαρμοστούν στην κατάλληλη για αυτόν εργασία και τέλος για τον ρόλο που έχει ή μπορεί να έχει η οικογένεια στην επιλογή επαγγέλματος των νέων.

panaitolionews.blogspot.com
Διαβάστηκε 525 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.