Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 10:16

Αγρίνιο: Δωρεά αγάπης σε ειδικά σχολεία της πόλης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  και η Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού  Μαρία Παπαγεωργίου παρέδωσαν την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στο Δημαρχείο Αγρινίου (πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) σε εκπρόσωπο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και στους Διευθυντές των Ειδικών σχολείων της πόλης μας χρηματικό ποσό για τις ανάγκες των σχολείων.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από τα έσοδα δύο εκδηλώσεων  που Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από τα έσοδα δύο εκδηλώσεων  που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου και οι παρακάτω σύλλογοι  στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Προγράμματος.

Λαογραφικός Όμιλος Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, Συντροφιά με την Παράδοση, Πολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης ΄΄Το Παλαιόκαστρο΄΄, Παγκρήτιος Σύλλογος Αιτ/νίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγρινίου ΄΄Τα Μανουσάκια΄΄, Πολιτιστικός και Χορευτικός Σύλλογος Αγρινίου ΄΄Η Ρούμελη΄΄, Εργαστήρι Λαογραφίας , Πολιτισμού και Παράδοσης ΄΄Το Χοροστάσι΄΄, Χορευτικός Όμιλος Λεπενού – Βάλτου ΄΄Ο Κατσαντώνης΄΄, Χορευτικός και Λαογραφικός Σύλλογος ΄΄Ο Αιτωλός΄΄, Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου, Σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτ/νίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Καινουργίου ΄΄Οι Θεστιείς΄΄, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγρινίου΄΄Οι Μερακλήδες΄΄, Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Αιτ/νίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Δοκιμίου ΄΄Η Πρόοδος΄΄, Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης ΄΄Οι Ρίζες΄΄, Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρούλας, Σύλλογος Σαρακατσαναίων Βάλτου Ξηρομέρου και Ευρυτανίας ΄΄Οι Σταυραετοί των Αγράφων΄΄, Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄Ο Ζορμπάς΄΄, Πολιτιστικός Σύλλογος Παραβόλας, Σύλλογος Ποντίων Αιτ/νίας ΄΄Δ.Ψαθάς΄΄, Πολιτιστικός Σύλλογος Καστρακίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Ματαράγκας, Πολιτιστικός Σύλλογος Πραμαντιωτών. Χορευτικό Δήμου Αγρινίου.

Στην δωρεά αγάπης αναφέρθηκε  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Είμαι υπερήφανος για την ευαισθησία που έδειξαν για μια ακόμη χρονιά οι συμπολίτες μας. Πρόσφεραν με απόθεμα καρδιάς και με γενναιοδωρία σε αυτούς που  χρειάζονται.

Εμείς ως  Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο σας και πάντα στο πλευρό σας όταν μας έχετε ανάγκη».

Την ικανοποίησή τους  για την προσφορά εξέφρασαν οι Δ/ντές των σχολείων και ευχήθηκαν στο Δήμαρχο καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

 

Διαβάστηκε 543 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.