Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:51 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 02:14

Διακρίσεις για τον Γυμναστικό Ποδηλατικό Σύλλογο Αγρινίου σε αγώνα αντοχής στην Πάτρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημαντικές διακρίσεις για τον Γυμναστικό Ποδηλατικό Σύλλογο Αγρινίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου αντοχής Δυτικής Ελλάδος που έγινε την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας, ενώ στην κούρσα 52 χιλιομέτρων που ξεκινούσε από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών και κατέληξε στη Βλασία Καλαβρύτων, συμμετείχαν περισσότεροι από 200 ποδηλάτες.

Οι αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν ήταν οι Χορταριάς Χρήστος που κατέλαβε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στην Κατηγορία master Γ’, Μαστροκούκος Μιχαήλ την 5η θέση και ο Χριστοδούλου Θεόδωρος που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο Μαστροκούκος κατέλαβε τη 2η θέση στο ΜΤΒ Race στην Μάνδρα Αττικής.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 531 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.