Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:31 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 21:36

Νέα Μουσική Κυκλοφορία-Βασίλης Θρακιώτης-Super & High-(3-2019)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βασίλης Θρακιώτης-Super & High

Ο Βασίλης Θρακιώτης συναντά για δεύτερη φορά στο studio τον Βασιλη Ζουμπούλη μετά το πρώτο CD "Καλή συνέχεια" συνεργάζοναται και στο νέο του δισκογραφικό βήμα με τίτλο 'Super & High".

Ανανεωμένος ο Βασίλης Θρακιώτης μας παρουσιάζει 11 τραγούδια που υπογράφει μουσική και στίχους ο Βασίλης Ζουμπούλης πρόκειται για τραγούδια λαϊκά με το σημερινό μοντέρνο ύφος όπως επιβάλει η εποχή που ανεβάζουν την διάθεση μας στα υψη.

Ο Βασίλης Θρακιώτης υπηρετεί με πίστη αγάπη και αφοσίωση το λαϊκό τραγούδι ενεργό μέλος της δισκογραφίας και της νυχτερινής διασκέδασης με αμέτρητους φίλους που τον ακολουθούν όπου εμφανίζεται.(Καρδιά μου επιπολαια - Super & High - Καμάκι - Ο Εραστής - Θα τρίβεις τα μάτια σου, είναι μερικοί από τους ευριματικούς στίχους του Βασίλη Ζουμπούλη που θα βρείτε σε αυτό το CD.

Ο Βασίλης Θρακιώτης επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο CD, ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική του ατζέντα, κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις, αν τον ακολουθήσουμε ολοι θα νιώσουμε μέσα μας Super & High.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip

Βασίλης Θρακιώτης Ειμαι Super ειμαι χάι (HD Official Audio Video) Vasilis Thrakiotis Eimai Super Eimai High

Μουσική - Στίχοι: Βασίλης Ζουμπούλης

Download Links iTunes https://apple.co/2UsqTxx

Google Play http://bit.ly/2J4XkAX

Amazon https://amzn.to/2EZz4w2 ♬♪♫♬

Streaming Links -Spotify https://spoti.fi/2HbCFt7

▶Deezer http://bit.ly/2UoBqdi

▶Tidal http://bit.ly/2XPvRXd

▶Youtube http://bit.ly/2NRtlLC

 

Διαβάστηκε 2213 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.