Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:58 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 20:33

Με επιτυχία συνεχίζονται στην Αμφιλοχία οι Επιμορφωτικές Συναντήσεις από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, η έκτη Επιμορφωτική συνάντηση του Πανεπιστημίου Αιγαίου με εκπαιδεύτρια την Δρ. Ελευθερία Σάλμοντ, Σ. Μέλος ΔΕΠ Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκη και συντονίστρια την κ. Μαργαρίτα Μακρή. Η έκτη συνάντηση είχε θέμα: «Εισαγωγή στην Παιδοψυχολογία».

Συγκεκριμένα το μάθημα ήταν διαδραστικό και έγινε μια εισαγωγή στην παιδοψυχολογία από την βρεφική ηλικία του παιδιού για τις αλλαγές στις κινητικές και αντιληπτικές ικανότητες του βρέφους καθώς και για την θέση του παιδιού σήμερα. Επίσης για το πόσο σημαντική είναι η νηπιακή ηλικία και το ρόλο της νηπιακής ηλικίας στην κοινωνική ανάπτυξη.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι το πρώτο σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδος, που πρωτοπορεί, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες του κάθε πολίτη, σε αυτή τη δύσκολη εποχή, προσφέροντας δωρεάν επιμορφώσεις σε 55 πόλεις όλη την Ελλάδα.
Το επόμενο μάθημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 με θέμα: Εισαγωγή στο NLP- Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό με την Κοινωνιολόγο κα. Θεοδώρα Φούντα.

e-maistros.gr

Διαβάστηκε 453 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.