Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:25 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 19:28

Ο Σταύρος Καμμένος υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πρόσωπο του νυν δημοτικού συμβούλου Σταύρου Καμμένου «κλείδωσαν» οι διεργασίες για τον επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» , του διαδόχου δηλαδή του Δημήτρη Τραπεζιώτη που αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση της δημαρχίας Αγρινίου.

Τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και της εν λόγω δημοτικής παράταξης, μετά από έναν πυρετό διαβουλεύσεων, κατέληξαν χθες στο πρόσωπο που θα ηγηθεί στις δημοτικές εκλογές.

Οι παρασκηνιακές διαδικασίες είχαν εξαρχής χρονικό ορίζοντα τη σημερινή ημέρα καθώς  στις 19.00 μ.μ.  τα μέλη της Οργάνωσης Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται σε συνέλευση (με θέμα… «τοπική αυτοδιοίκηση») που θα λάβει χώρα σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ο Σταύρος Καμμένος και ο Λεωνίδας Διονυσόπουλος συγκέντρωναν τις περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβουν τη θέση που άφησε κενή ο Δημήτρης Τραπεζιώτης.

Είναι δημοτικοί σύμβουλοι και έχουν σηκώσει αντιπολιτευτικό βάρος κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική θητεία και εκτιμήθηκε πως  η επιλογή ενός εξ΄αυτών θα σηματοδοτούσε τη συνέχεια και τη συνοχή της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας.   Παράλληλα βολιδοσκοπήθηκαν και τρία τουλάχιστον άλλα πρόσωπα χωρίς αποτέλεσμα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1530 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/