Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:44 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 23:41

Goût de France – Good France, η γιορτή της γαλλικής γαστρονομίας και στo Μεσολόγγι!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, μαζί με 2999 ακόμα εστιατόρια παγκοσμίως, μαγειρεύουμε «α λα Γαλλικά», βάζοντας το Μεσολόγγι (μοναδικό εκπρόσωπο της Αιτωλοακαρνανίας) για ακόμα μία φόρα στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.

Η μαγειρική ομάδα του «Eleven Drink & Dine» Κυριάκος Μπενάτος και Αναστάσιος Γκρέκας, υπό την καθοδήγηση του Head Chef Σπύρου Κιτσινέλη, θα παρουσιάσει ένα menu πέντε πιάτων με φρέσκες πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα, παντρεύοντας την εδεσματολογική παράδοση του Μεσολογγίου με την φημισμένη Γαλλική κουζίνα.

Η γαλλική κουζίνα είναι η Μέκκα της γαστρονομίας. Από εδώ ξεκίνησαν όλα. Οι τεχνικές, οι περίπλοκες υφές, η σύγχρονη κουζίνα του πλανήτη. Πόσο συχνά όμως έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τα μυστικά της; Πόσοι από εμάς έχουν δοκιμάσει αυθεντικά πιάτα της γαλλικής κουζίνας εκτός Γαλλίας;

Φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το γαλλικό Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων και ο παγκόσμια αναγνωρισμένος σεφ Alain Ducasse διοργανώνουν την εκδήλωση «Goût de France – Good France». Στις 21 Μαρτίου χιλιάδες σεφ και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο σερβίρουν σχεδόν ταυτόχρονα στους πελάτες τους ένα δείπνο εμπνευσμένο και εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στη γαλλική κουζίνα.

Οι κρατήσεις για όσους θέλουν να απολαύσουν την γαστρονομική βραδιά έχουν ήδη ξεκινήσει (περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων). Πληροφορίες «Eleven Drink & Dine».

onairnews.gr

Διαβάστηκε 572 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.