Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:17 πμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 23:24

Το ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια σε προγράμματα ERASMUS +.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πορτογαλία, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Κύπρος.. είναι μερικές από τις χώρες που έχουν ταξιδέψει οι μαθητές μας. Και όλες ανεξαιρέτως οι δράσεις ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Οι εκπαιδευτές αλλά και οι συνεργάτες –  προσωπικό των φορέων φιλοξενίας ήταν πραγματικά άψογοι. Όσον αφορά δε του μαθητές μας; Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα οφέλη που αποκόμισαν από την όλη διαδικασία είναι πράγματι πολλά και σημαντικά για την ίδια την εξέλιξη τους. Εμπειρία ζωής θα χαρακτηρίζαμε τα προγράμματα ERASMUS+ και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε.

Στα πλαίσια λοιπόν των προγραμμάτων Erasmus +, πραγματοποιήθηκε κατά  το τρέχον σχολικό έτος και ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική επίσκεψη στην Πολωνία! 6 Μαθητές & 2 καθηγητές για 16 ημέρες συμμετείχαν σε πρόγραμμα με τίτλο: «Ενεργειακή εκμετάλλευση βιομάζας για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας»  (κωδ.: 2018-1-EL01-KA102-047080).

Και συνεχίζουμε, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των μαθητών μας, των παιδιών μας, γιατί για εμάς είναι κάτι παραπάνω από παιδιά μας, να συμμετέχουμε σε τέτοια προγράμματα, γιατί το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν!

 

Για το ΕΠΑΛ Μακρυνείας
Η Διευθύντρια
Βούλγαρη Χριστίνα
Διαβάστηκε 825 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.