Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:52 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 13:19

Με τη συμμετοχή πολλών εθελοντών πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός της εθνικής οδού Αγρινίου - Θέρμου από το 1χλμ έως τη γέφυρα της Αβόρανης.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τη συμμετοχή πολλών  εθελοντών  πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός της εθνικής οδού Αγρινίου - Θέρμου από το 1χλμ έως τη γέφυρα της Αβόρανης.

Η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον

Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών, τον Φιλοπρόοδο Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών -Λιβαδακιωτών και εθελοντές της περιοχής ανέλαβαν να συντονίσουν την δραστηριότητα. Με ην συνδρομή της Τροχαίας Ακαρνανίας, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία, πραγματοποιήθηκε η δράση η οποία διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά:

«Νιώθω χαρά και συγκίνηση βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των εθελοντών του δήμου μας. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της Ακτίνας Εθελοντισμού, πριν από 4 χρόνια, πετύχαμε να συσπειρώσουμε συλλόγους και φορείς και όλοι μαζί να συνεργαστούμε για να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας. Το περιβάλλον και η φροντίδα του είναι υπόθεση όλων. Αξίζουν συγχαρητήρια στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Καλαντζή και στην υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού Ανθούλα Μακρή». 

Διαβάστηκε 1072 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.