Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  1:52 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 12:27

Βόλεϊ: Πρωτάθλημα και άνοδος στη Β’ Εθνική για τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μία τεράστια νίκη ολοκλήρωσαν τη σεζόν τα κορίτσια του τμήματος βόλεϊ του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου. Μία νίκη που τους εξασφάλισε την άνοδο στη Β΄Εθνική.

Το μεσημέρι του Σαββάτου κέρδισαν τον Πανηπειρωτικό, στο κλειστό του Μεσολογγίου, παρουσία αρκετού κόσμου, με 3-1 σετ.

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού επηρέασε και τις δυο ομάδες στο ξεκίνημα. Ήταν κοντά στο σκορ και πήγαιναν πόντο – πόντο μέχρι τα μισά του σετ. Αρκετά λάθη και νευρικότητα ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μέχρι εκείνο το σημείο. Η ομάδα του Μεσολογγίου ανέβασε την απόδοση της μετά τα μισά του σετ, κράτησε την ψυχραιμία της και κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-18.

Στο δεύτερο σετ ο Χαρίλαος Τρικούπης δεν ξεκίνησε καλά. Οι αθλήτριες του συλλόγου του Μεσολογγίου έχασαν την ψυχραιμία τους, έκαναν πολλά λάθη και έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα των Ιωαννίνων να ξεφύγει στο σκορ και να κερδίσει το σετ με 16-25.

Στο τρίτο σετ τα κορίτσια του Τρικούπη μπήκαν αποφασισμένα και με πίεση από τη θέση του σερβίς ξέφυγαν από νωρίς στο σκορ, ανεβάζοντας την απόδοση τους. Δεν άφησαν κανένα περιθώριο για αντίδραση στην αντίπαλη ομάδα και έφτασαν στην κατάκτηση του σετ με 25-17.

Συγκλονιστικό ήταν το τέταρτο σετ, καθώς η ομάδα του Μεσολογγίου ξεκίνησε αγχωμένη και οι αθλήτριες του Πανηπειρωτικού έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί. Τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 15-21 και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα οδηγηθεί στο πέμπτο σετ. Στο σημείο εκείνο οι αθλήτριες της Μεσολογγίτικης ομάδας έδειξαν χαρακτήρα, πίεσαν από το σερβίς και πλησίασαν στον πόντο. Με σωστές επιλογές και χωρίς λάθη γύρισαν το σκορ και έφτασαν στο 26-24 και στο τελικό 3-1.

“Τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας καθώς στη δεύτερη χρονιά της επαναλειτουργίας του τμήματος κατάφερε να φτάσει στην άνοδο στη Β΄Εθνική. Μια ομάδα πραγματικά οικογένεια, που αντιμετώπισε με ηρεμία όλες τις δύσκολες στιγμές που εμφανίζονται μέσα στη χρονιά και με αθλήτριες που πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν και έχουν εξαιρετικό χαρακτήρα. Σημαντικός παράγοντας και τα άτομα που τρέχουν τα θέματα του τμήματος κ. Μπελέκου Βασιλική (Πρόεδρος του Χαρίλαου Τρικούπη), Σακκαρέλης Παντελής και Πέτρος Διαμαντόπουλος, οι οποίοι πραγματικά αγκάλιασαν την προσπάθεια των κοριτσιών μας. Συγχαρητήρια σε όλους” αναφέρει η ανακοίνωση του τμήματος βόλεϊ του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου.

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης (Σακκαρέλης Παντελής – Σπανός Σπύρος): Γαβρίνα Νεκταρία, Γαβρίνα Νάνσυ, Παπανίκου Αρετή , Καστανά Τασούλα, Μπαούρδα Νικολέτα, Τζώρτζη Δήμητρα, Σταμουλακάτου Έφη, Λάζαρη Ξένια, Ρώσση Άννα-Μαρία, Αβτζή Υακίνθη, Παπανικολάου Κύρα, Άσπα Ρισβά.

Πηγή βίντεο: aitosports.gr

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, απηύθυνε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Χαρίλαου Τρικούπη:

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, μετά την αποψινή νίκη της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΓΣ «Χαρίλαος Τρικούπης» και την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία, στο συγχαρητήριο μήνυμά του αναφέρει: «Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία έρχεται να προστεθεί στον τοπικό μας αθλητισμό. Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γ.Σ. «Χαρίλαος Τρικούπης» μας έκανε υπερήφανους κερδίζοντας άξια την άνοδό της στην Β’ Εθνική κατηγορία. Στις αθλήτριες, τους προπονητές και την διοίκηση της ομάδας απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια και ταυτόχρονα πολλές ευχές για νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες».

Διαβάστηκε 614 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.