Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:42 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 21:33

Φραγκούλης Φράγκος , ο “πυροσβεστής” Κωστούλας και πολλές ωραίες παρουσίες στις εξέδρες του Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύς κόσμος βρέθηκε σήμερα στις εξέδρες του γηπέδου του Αγρινίου για να παρακολουθήσει τον αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-2.

Καυτή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Παναιτωλικού, περισσότεροι από 1000 παοκτσήδες και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα λόγω των επεισοδίων που προηγήθηκαν ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά τις κερκίδας .

Στην εξέδρα μάλιστα εθέαθη ο Φραγκούλης Φράγκος επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, γνωστός πιστός οπαδός του «Δικεφάλου του Βορρά».

Πολλά πρόσωπα της πολιτικής και αυτοδιοικητικής σκηνής ενώ ξανά στο γήπεδο ο αγρινιώτης δήμαρχος του Χαϊδάριου Μ.Σελέκος. Πολλές και οι ωραίες παρουσίες. Σημειωτέον πως στην έναρξη του αγώνα ο Φώτης Κωστούλας επιχείρησε το ρόλο του «πυροσβέστη» μεταξύ των οπαδών.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 837 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.