Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 19:12

Δήμος Αγρινίου: Εγκαινιάστηκαν οι «ΙΘΑΚΕΣ», νέα δομή του «ΟΔΥΣΣΕΑ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα τα εγκαίνια της νέας Δομής του Δήμου Αγρινίου, του Κέντρου Πρόληψης και Εικαστικής παρέμβασης «Ιθάκες». Αρχικά έγινε ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά και στην συνέχεια τα εγκαίνια από τον Πρόεδρο της Δομής και Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, ο οποίος ευχαρίστησε την Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνη Δρ. Αθανασία Δημητρίου. 

Στο πλαίσιο των εγκαινίων παρουσιάστηκε η έκθεση της Ίνας Καραγιώργου με τίτλο: «δέμας ετερότροπον» και ενός θεατρικού δρώμενου, του οποίου η συγγραφή του κειμένου και η ερμηνεία έγιναν από την κ. Δημητρίου. Ο τίτλος του δρώμενου ήταν: «φήμιος περιπλάνησις». Ο πρώτος κύκλος των εγκαινίων έκλεισε με την ξενάγηση στη νέα δομή. Αύριο Σάββατο στις 19.00 παρουσιάζεται μια από τις δύο παραστάσεις: «Ο Γλυκός Μένιος» στην αίθουσα δεξιώσεων «Πιθάρι» και την Κυριακή στην αίθουσα «Ανεσις» παρουσιάζεται στις 11.00 η παράσταση «Το κομμάτι που λείπει».

ithakes (3)

ithakes (4)

ithakes (5)

ithakes (6)

ithakes (7)

ithakes (8)

ithakes (9)

ithakes (1)

ithakes (2)

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 695 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.