Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 18:24

Οι «18» του ΠΑΟΚ για το Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή.

Με δεδομένες τις απουσίες του Μαουρίσιο, ο οποίος σήμερα αναχώρησε για την Πορτογαλία, όπου θα υποβληθεί σε εγχείρηση την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και των Ελ Καντουρί, Πέλκα και Βέρνμπλουμ, δεν έκρυβε εκπλήξεις η αποστολή που ανακοίνωσε, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ώρα για τον τελικό νούμερο 25. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό και θέλει το τρίποντο για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο.

Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, που περιελάβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Πέλκα, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, με τους πρώτους τρεις να κάνουν ατομικά προγράμματα και θεραπείες και τον Βραζιλιάνο να αναχωρεί για Πορτογαλία όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση στο τραυματισμένο του γόνατο.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για να ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για τη μάχη κόντρα στον Παναιτωλικό είναι οι:

Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάχοφ, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Ζαμπά, Ακπoμ, Σφιντέρσκι.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 652 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.