Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:54 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 15:57

«Έτσι είναι η Ζωή», με τη Ζωή Τηγανούρια στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθεας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την εξαιρετική και πολυσυζητημένη  μουσική – θεατρική παράσταση της Ζωής Τηγανούρια, με τίτλο «Έτσι είναι η Ζωή», απόλαυσαν οι δημότες της Καλλιθέας - και όχι μόνο… - το βράδυ της Παρασκευής, 8 Μαρτίου 2019 (ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας) στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας!

Η παράσταση  διοργανώθηκε από το Δήμο Καλλιθέας.

Στην παράσταση, μέσα από ένα πολυθέαμα και πολυακρόαμα,  εξιστορείται η ζωή ενός ζευγαριού (της Ζωής και του Δημήτρη) από τη δεκαετία του 1930 έως και τη δεκαετία του 1980, σκιαγραφώντας μοναδικά, τα ιστορικά γεγονότα, μέσα από τη ροή της καθημερινότητας, η οποία “στιγματίζεται”  από κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Το έργο σκηνοθέτησε ο έμπειρος Μάνος  Αντωνίου, που φρόντισε και τους φωτισμούς. Το θεατρικό κείμενο της Μαριάννας Κυριακάκη ήταν “ντυμένο” από τις μοναδικές, μουσικές δημιουργίες της συνθέτιδας Ζωής Τηγανούρια η οποία όπως πάντα σαγηνεύει  το κοινό και με την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία. Τον πολυμελή θίασο πλαισίωναν ταλαντούχοι  ερμηνευτές, μουσικοί, ηθοποιοί  και χορευτές! Όλοι οι καλλιτέχνες καταχειροκροτήθηκαν και εντυπωσίασαν τους παραβρισκόμενους.

Οι  ηθοποιοί που έλαβαν μέρος ήσαν: Μάνος Αντωνίου, Χρύσα Κοντογιώργου, Γωγώ Κωβαίου και Αντώνης Τζαμαλούκας.

Τα τραγούδια της παράστασης ερμήνευσαν οι τραγουδίστριες:  Άννα Κατσούλη και Πελαγία.

Ως guest εμφανίστηκαν οι ερμηνευτές: Στάθης Γκαντζούρας και Κώστας Τηγάνης.

Συμμετείχαν οι μουσικοί: Φλάουτο – Στέφανος Χατζηαναγνώστου, βιολί –Δημήτρης Καζάνης, κιθάρα – Γιάννης Ταυλάς, μπάσο –Γιάννης Γρηγορίου και  κρουστά – Στέλιος Γενεράλης.

Τις χορογραφίες επιμελήθηκε η χορεύτρια Καλλιόπη Χατζησταύρου και μαζί της ο χόρεψε ο Ευθύμης Φιλήντρας.

Το σκηνοθέτη βοήθησε η Καλλιόπη Χατζησταύρου.

Τα κοστούμια επιμελήθηκε η Μάγδα Καλέμη.

Τα φώτα χειρίστηκε ο Νίκος Αλμπάνης.

Τεχνικός ήχου ο Φώτης Ρίτσαρντ Κοκαβέσης.

Την παράσταση απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό ο Δημήτρης Καρβούντζης.

Στην παράσταση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος κος Δημήτρης Κάρναβος, o  αντιδ/ρχος Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων κος Ευάγγελος Μπαρμπάκος, ο αντιδ/ρχος Πολιτισμού κος Μανώλης Κωστάκης, η αντιδ/ρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Άννα Γιαννακού-Πάσχου, και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστηκε 2072 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 16:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία