Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 18:53

«Ο Μοναχικός Πολεμιστής» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Πηγή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων ΠΗΓΗ, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο “Ο Μοναχικός Πολεμιστής” συγγραφέας Αλέξανδρος Σταματουλάκης

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

  1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
  2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
  3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Μοναχικός Πολεμιστής

Στο γοητευτικό φόντο της Νέας Υόρκης ο Άλεξ Κοσμάτος, ο μετέπειτα Μοναχικός Πολεμιστής, στα χέρια του Γιαπωνέζου Ακίρα, απόγονου σαμουράι, ξεμπλέκει με τα φαντάσματα της παιδικής του ηλικίας και μεταμορφώνεται σε νικητή της Ζωής.

Η καθηγήτριά του, η Γαλλίδα Κατρίν, τον μυεί στον έρωτα και στις μεγάλες αξίες της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ο αδελφικός φίλος του διπλωμάτη πατέρα του, ο Πίτερ Ντράκος, τον οδηγεί στο μαγικό κόσμο της διαφήμισης.

Γυναίκα της ζωής του είναι η δημοσιογράφος Σοφία Αγκουίλε, εγγονή του παλιού μαφιόζου ντον Τζιοβάνι.

Γύρω απ’ αυτά τα πρόσωπα στριφογυρίζει ένα πλήθος ξεχωριστών ανθρώπων. Γενναίοι κι έντιμοι σαμουράι. Άγιοι και πολεμιστές της Ανατολής. Μαφιόζοι διψασμένοι για αίμα, χρήμα και εκδίκηση. Γυναίκες φιλόδοξες, σκοτεινές, αλλά και τρυφερές, θεϊκές βγαλμένες από τον αστραφτερό κόσμο της μόδας, των γυναικείων περιοδικών, των επιχειρήσεων και της διανόησης. Έλληνες μετανάστες, φτηνό καύσιμο οι περισσότεροι σε μια αδηφάγα και απάνθρωπη μηχανή του κέρδους. Γνωστοί πολιτικοί, οι «Μεγάλοι» του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και οι μεγιστάνες του Τύπου. Ο ελληνικός εμφύλιος -ένας Έλληνας κομμουνιστής, μαθηματικός, που φθάνει στα όρια της τρέλας- ο μακαρθισμός στην Αμερική, ο Κίσινγκερ και ο Μακάριος. Ο λαμπερός και σκληρός κόσμος των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για μια δυνατή και γοητευτική ιστορία γύρω από την τέχνη της Ζωής.

Οι σημειώσεις-σχόλια στο τέλος του βιβλίου
αποτελούν έναν πολύτιμο οδηγό για καθημερινή δράση.

Διαβάστηκε 2246 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.