Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 18:01

Θεώνη Μπράτη και Παναγιώτης Σκαρτσιάρης υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Απόστολου Κατσιφάρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο», μ’ επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα, θα είναι στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας η Θεώνη Μπράτη και ο Παναγιώτης Σκαρτσιάρης.

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας δυο πρόσωπα με διακριτή κοινωνική και πολιτική παρουσία στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. Δυο στελέχη καταξιωμένα, με αναγνώριση απ’ την τοπική κοινωνία, με σημαντική συμβολή στα τοπικά πράγματα, μ’ εμπειρία, διαδρομή και προσφορά στην Αυτοδιοίκηση. Εύχομαι στην Θεώνη Μπράτη και στον Παναγιώτη Σκαρτσιάρη καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία», ανέφερε σε δήλωση του ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Η ΘΕΩΝΗ ΜΠΡΑΤΗ

Η Θεώνη Μπράτη γεννήθηκε στο Βαρθολομιό. Είναι απόφοιτη του Α.Τ.Ε.Ι. Αιγίου, Τμήμα Φυσικοθεραπείας. Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου Νοσηλευτικής. Κατοικεί στο

Βαρθολομιό και εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας.

Η προσφορά της στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας ξεκινά από το έτος 1994 όπου υπηρέτησε στο Γηροκομείο Γαστούνης «Παναγία η Καθολική» μέχρι και το έτος 2011.

Στη συνέχεια διορίστηκε μέσω Α.Σ.Ε.Π στο Γ.Ν. Πύργου όπου εργάζεται μέχρι σήμερα.

Από το έτος 2011 μέχρι σήμερα εκλέγεται τοπική σύμβουλος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βαρθολομιού.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στο νεοσύστατο σύλλογο της Φιλαρμονικής Βαρθολομιού «ΟΡΦΕΑΣ 2015».

Είναι μητέρα δύο υπέροχων παιδιών. Της Εβίτας δεκατριών ετών, μαθήτρια του  Γυμνασίου Βαρθολομιού και του Νικόλα δώδεκα ετών μαθητή ΣΤ΄ τάξης Β΄ Δημοτικού σχολείου Βαρθολομιού.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΑΡΤΣΙΑΡΗΣ

Ο Παναγιώτης Σκαρτσιάρης γεννήθηκε στις Πεύκες (Βύλιζα) του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, διαμένει μόνιμα στον Πύργο και δραστηριοποιείται στον Δήμο Πηνειού (Καβάσιλα) ως δημιουργός του Τεχνολογικού Ι.Ε.Κ.

Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Σχολής ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ και έχει κάνει σπουδές στην Ψυχολογία. Έχει υπηρετήσει στην Τεχνική Εκπαίδευση ως καθηγητής και υποδιευθυντής, όπως επίσης Διευθυντής στο Δημόσιο ΙΕΚ-ΟΑΕΔ Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν Πρόεδρος στην πρωτοβάθμια επιτροπή ΙΚΑ Πύργου κι έχει υπηρετήσει τον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης για οκτώ χρόνια, ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου. Το «βάπτισμα» στην Αυτοδιοίκηση, το έλαβε σε μικρή ηλικία 23 ετών, ως Αντιπρόεδρος στην Κοινότητα του χωριού του. Ωστόσο έχει διατελέσει Γραμματέας ΝΟΔΕ νομού Ηλείας και αντιπρόεδρος στην Ανθρώπινη Αλληλεγγύη. Έχει γράψει το βιβλίο με τίτλο «Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ & ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ», το οποίο διανεμήθηκε δωρεάν σε 10.000 αντίτυπα, με χορηγία της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας.

Ένα άτομο με έντονη κοινωνικοπολιτική και αυτοδιοικητική δράση, το οποίο πιστεύει ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να κινείται πέρα από χρώματα και κόμματα, η οποία να ασκεί μόνο αυτοδιοικητική πολιτική και όχι κομματική. Εντάχθηκε στην παράταξη του κ. Κατσιφάρα, διότι πιστεύει πραγματικά, ότι μπορεί να πάει πιο μπροστά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα την Ηλεία, η οποία διαθέτει απέραντο φυσικό πλούτο και αμύθητη πολιτιστική κληρονομιά. 

Διαβάστηκε 686 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/