Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 15:30

Μετά από δεκαετίες θερινός κινηματογράφος στην «καρδιά» της πόλης του Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την ολοκλήρωση των νόμιμων διαδικασιών, δημοτικός χώρος εντός της πόλης του Μεσολογγίου πρόκειται να μετατραπεί σε θερινό κινηματογράφο.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο ακίνητο έγινε από δραστήριους συμπολίτες μας που επιθυμούν όχι μόνο να παραμείνουν στον τόπο τους, αλλά να επενδύσουν σ αυτόν, δημιουργώντας ένα ακόμη σημείο πολιτιστικής δραστηριότητας που αφορά την « 7η Τέχνη». Ταυτόχρονα, ο Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου αποκτά ένα ακόμη πόρο εσόδων, με την αξιοποίηση του παραπάνω ακινήτου.

Όπως διαβεβαιώνουν οι επιχειρηματίες που ανέλαβαν την δημιουργία και λειτουργία του θερινού κινηματογράφου, στόχος είναι η πρώτη προβολή ταινιών σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο, κάτι που η πόλη του Μεσολογγίου είχε στερηθεί για πολλά χρόνια.

* φωτο αρχειου

Διαβάστηκε 431 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.