Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:02 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 01:16

ΟΣΔΕ 2019 με την εγγύηση της Ένωσης Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατοχύρωσε την επιδότησή σου, με την εγγύηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού που δεκαετίες τώρα είναι δίπλα σου, πραγματικός σύμμαχος και συμπαραστάτης. Αξιόπιστα -Συνεταιριστικά - Αποτελεσματικά. Και χωρίς να ρισκάρεις.

Η Ένωση Αγρινίου, με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει και στην υποβολή των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) αναλαμβάνει και φέτος να ολοκληρώσει το σύνθετο αυτό έργο, η έναρξη του οποίου αναμένεται το προσεχές διάστημα, στοχεύοντας στην πλήρη διασφάλιση των παραγωγών και στην κατοχύρωση των δικαιωμάτων, άρα και του εισοδήματός τους.

Τα πλήρως καταρτισμένα συνεργεία της Ένωσης, που ήδη έχουν συγκροτηθεί, είναι έτοιμα να αναλάβουν να διεκπεραιώσουν την προβλεπόμενη διαδικασία, συγκεντρώνοντας και καταχωρώντας τις σχετικές πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση Αγρινίου είναι ίσως ο μόνος φορέας σε όλη τη χώρα, που βγάζει τόσα συνεργεία στα χωριά, απασχολώντας δεκάδες υπαλλήλους. Το ίδιο θα γίνει και φέτος, με την Ένωση Αγρινίου να δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, με συνεργεία σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα χωριά.

Οι παραγωγοί, έχοντας αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης με την Ένωση Αγρινίου, γνωρίζουν καλά ότι ο Συνεταιρισμός είναι πάντα στο πλευρό τους, ως ο πραγματικός τους σύμμαχος, με:

  • Πλήρη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ενιαίας ενίσχυσης.
  • Ακριβή εντοπισμό αγροτεμαχίων και βοσκοτόπων, αλλά και σωστή καταχώρηση τους.
  • Δυνατότητα εξόφλησης του κόστους της αίτησης με τη λήψη της επιδότησης.
  • Έγκυρη ενημέρωση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Και για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ του 2019, όπως ακριβώς έκαναν όλα τα προηγούμενα, οι παραγωγοί θα στηρίξουν τον δικό τους Συνεταιρισμό, γνωρίζοντας ότι θα υπάρξει ανταπόδοση αυτής της εμπιστοσύνης: 

Διότι είμαστε εδώ από το 1930. Και θα είμαστε, πάντα στο πλευρό κάθε παραγωγού, και τα επόμενα 100 χρόνια.

Διότι για κάθε τους ανάγκη, οι παραγωγοί στην Ένωση Αγρινίου απευθύνονται.

Διότι η Ένωση πιστώνει τους παραγωγούς για αγορά ζωοτροφών, λιπασμάτων, πάσης φύσεως εφοδίων, ασφαλώς και για το ΟΣΔΕ.

Διότι, όσες φορές δημιουργήθηκαν προβλήματα με τις αποφάσεις του κεντρικού κράτους ή των όποιων υπηρεσιών, η Ένωση Αγρινίου ήταν ο σύμμαχος των αγροτών στον αγώνα τους, διεκδικώντας, ενίοτε δε επιβάλλοντας, τις λύσεις που είχαν ανάγκη.

Διότι η Ένωση Αγρινίου δίνει δουλειά σε περισσότερους από 250 εργαζομένους.

Διότι η Ένωση Αγρινίου επενδύει στην περιοχή, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και συνθήκες ανάπτυξης.

Διότι η Ένωση Αγρινίου βρίσκεται κυριολεκτικά στο πλευρό των παραγωγών, στην εκτροφή και την καλλιέργειά τους, με επιστημονικό προσωπικό, πρόθυμο να τους καθοδηγήσει, υλοποιώντας προγράμματα που άμεσα τους ωφελούν, ΔΩΡΕΑΝ.

Διότι η Ένωση Αγρινίου ενημερώνει τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο καθημερινά για όλα όσα τον αφορούν.

Διότι η Ένωση Αγρινίου είναι Συνεταιρισμός που ανήκει στους ίδιους τους παραγωγούς… και όχι εταιρία που ενδιαφέρεται μόνο για τα κέρδη της.

Διότι η Ένωση Αγρινίου επιμένει Συνεταιριστικά και είναι η οργάνωση που δεν εκχώρησε σε ιδιωτικά συμφέροντα την υπόστασή της, κρατώντας σταθερές τις αξίες και τις αρχές του διεθνούς συνεταιριστικού κινήματος, με τις οποίες πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Διότι έχουμε χτίσει σχέση εμπιστοσύνης, σε θεμέλια αξιοπιστίας και φερεγγυότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών της Ένωσης Αγρινίου και στο Τμήμα Επιδοτήσεων, στην οδό Παπαϊωάννου 23 στο Αγρίνιο και στα υποκαταστήματα του Συνεταιρισμού. Τηλ.:  2641.0.69013-69034.

Διαβάστηκε 821 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία