Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:52 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 21:48

New Live Spinball - Holy Limbo live at Six d.o.g.s 14 Απριλίου 2019

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Spinball - Holy Limbo live at Six d.o.g.s

14 Απριλίου 2019

Οι Spinball και οι Holy Limbo συναντιούνται για πρώτη φορά ζωντανά στην σκηνή του Six d.o.g.s. Από τα όρια του psychedelic grunge στα ηλεκτρονικά soundscapes μετά-ψυχεδελικής rock, με αρκετά εναλλακτική και fuzzy προσέγγιση, θα παρουσιαστούν νέο υλικό, αλλά και αυτό που ήδη έχουν κυκλοφορήσει.

Show starts: 21:30

Doors open: 20:30

Είσοδος: 6€

six d.o.g.s

Δ: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 105 51, Αθήνα, Ελλάδα
A: 6-8 Avramiotou str., 10551, Athens, Greece
T: (+30) 210.3210510
W: www.sixdogs.gr
M: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

SPINBALL

Οι Spinball είναι εναλλακτική ψυχεδελική ροκ μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2006. Το Μάιο του 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Roger’ s Fable”, από την Orkestral Promenade Productions. Τον Σεπτέμβρη του 2015, κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους άλπουμ με τίτλο “Shadows" σε ψηφιακή μορφή, για να ακολουθήσει τον Ιανουάριο και η κυκλοφορία του άλμπουμ (LP) σε βινύλιο από την B-Otherside Records. Ο ήχος τους προσδιορίζεται ως εναλλακτικό ψυχεδελικό ροκ, με αρκετή αφαιρετική διάθεση και ακατέργαστo ηχόχρωμα, που παραπέμπει κατά κάποιον τρόπο στα πρώιμα στάδια του hard rock.

Bandcamp | B-Otherside Records | Reverbnation | Facebook | YouTube


HOLY LIMBO

Οι Holy Limbo δημιουργούν ηλεκτρονικά soundscapes μετά-ψυχεδελικής rock, με επιρροές από downtempo trip hop, ambient και electronica. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από συμπαγείς μπασογραμμές και beat, minimal επαναλήψεις κιθάρας και synths.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους EP “First Circle”, και με δύο videos “D Song” και “Pray for Change” στο ενεργητικό τους, οι Holy Limbo ηχογραφούν καινούριο υλικό σε πιο uptempo groove, ενσωματώνοντας στην μουσική τους electro tech αισθητική.

Members

Antony Ka (guitar/vox)

Ekelon (keys/samples)

Γιώργος Λιάπης (bass)

Δημήτρης Γρηγοριάδης (drums)

Holy Limbo : Bandcamp // Facebook // YouTube // Soundcloud // Instagram

Διαβάστηκε 2020 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.