Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:16 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 17:58

Φιλοζωική Αγρινίου: «είμαστε εθελοντές, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε άδικη επίθεση»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου  με ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook, επιχειρεί να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να κάνει γνωστό στην κοινωνία του Αγρινίου ότι η δράση της είναι καθαρά εθελοντική, δεν ανήκει στον δήμο και «δεν είναι υποχρεωμένη να είναι παντού και πάντα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Γίνεται μάλιστα λόγος για άδικες επιθέσεις που σύμφωνα με την Οργάνωση, δέχονται κάποιες φορές τα μέλη της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για άλλη μια φορά θα προσπαθήσει να εξηγήσει τι ακριβώς είναι και τι μπορεί να κάνει.
Είμαστε εθελοντές χωρίς να ανήκουμε στον Δήμο στο κράτος χωρίς επιδοτήσεις από πουθενά χωρίς να έχουμε ευθύνη για τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στο Αγρίνιο και στις γύρω περιοχές.
Προσπαθούμε με λίγους εθελοντές χωρίς χρήματα πολλές φορές αυτοκίνητο ή τροφές να κάνουμε το καλύτερο για αυτές τις ψυχές που έχουμε από αγάπη αναλάβει να φροντίζουμε. Η βοήθεια μας πολλές φορές δεν μπορεί να είναι εφικτή γιατί δεν υπάρχουν χώροι ελεύθεροι δεν είναι οι κτηνίατροι ανοικτοί δεν υπάρχουν πόροι.
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε άδικη επίθεση φραστική και πολλές φορές χειροδικιες σε περιστατικά που πάμε.
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε παντού και πάντα δεν συνεργαζόμαστε με καμία δημοτική αρχή στα 8χρονιου υπάρχουμε όσο και να σας κάνουν να το πιστεύετε.
Δεν μπαίνουμε σε πολιτικά παιχνίδια λόγω δημοτικών εκλογών γιατί τα αδέσποτα δεν έχουν χρώμα και θέλουν την βοήθεια όλων των πολιτών.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 413 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.