Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:47 μμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 18:43

«Καθάρισε» στο πρώτο, πήρε δώρο κορυφής στο δεύτερο ο Α.Ο. Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Α.Ο. Αγρινίου κέρδισε με 2 – 0 στην Ποταμούλα τον τοπικό Κεραυνό και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του Κεραυνού Γαβαλούς με τον Αστέρα Κυψέλης έμεινε μόνος στην κορυφή πριν το ντέρμπι με την ομάδα της Γαβαλούς την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα του.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την ομάδα του Βασίλη Βασιλόπουλου, που μπήκε καλύτερα και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 13ο λεπτό. Στο σημείο αυτό μετά από πάσα του Παπαβασιλείου ο Ηλίας Κοκώνης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ έκανε το 0 – 1. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 28΄, όμως στο σουτ του Καππή η μπάλα βρήκε στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού. Στο 35΄ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Χ. Γκουρνέλου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή. Ο Α.Ο.Α. προσπάθησε να πετύχει το δεύτερο γκολ και αυτό ήρθε στο 42΄ όταν από εξαιρετική πάσα του Κούση ο Φραγκούλης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρφή.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν το παιχνίδι και τα πράγματα σε αυτό έγιναν πιο εύκολα στο 67΄ όταν ο Καππής αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Α.Ο.Α. είχε κάποιες καλές στιγμές και τα καλά νέα ήρθαν από τη Γαβαλού λίγο πριν το φινάλε, καθώς η ισοφάριση του Αστέρα Κυψέλης έφερε την ομάδα μόνη στην κορυφή.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ (Πάρης Σαμψώνας): Καρφής, Σαλαούνης (73΄ Τηγανίτας Δ.), Τηγανίτας Α., Ανδρώνης, Πατσαούρας (85΄ Κωστάκης), Πιστιόλας, Σαμψώνας, Σωτηρίου Γ., Καππής, Παπαθανάσης (90΄ Σαμψώνας Θ.), Σωτηρίου Θ.

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος): Βασιλόπουλος, Παπαβασιλείου, Μακρής (58΄ Τσιμπούκας), Φραγκούλης, Γκουρνέλος Χ.Χ., Νταραντούμης (64΄ Λιούλιος), Μπούρος (76΄ Ρεντζέπης), Σταμάτης (79΄ Παπαϊωάννου), Γκουρνέλος Χ.Σ., Κούσης, Κοκώνης.

websports.gr

Διαβάστηκε 551 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα