Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 18:36

Προνοιακά επιδόματα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2019: Πότε θα γίνει η πληρωμή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η τελευταία δίμηνη δόση – Πληρωμή ανά μήνα μετά τον Μάρτιο

Την επόμενη εβδομάδα ή το πολύ στις αρχές της παραπάνω εβδομάδας αναμένεται να γίνει η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2019.

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την διαχείριση του επιδόματος, το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου είναι η τελευταία δίμηνη δόση των προνοιακών επιδομάτων, τα οποία πληρώνονται σε περίπου 160.000 δικαιούχους. Μετά τον Μάρτιο, η πληρωμή θα γίνεται κάθε μήνα και σε σταθερή ημερομηνία (κοινή για όλη τη χώρα), συνεπώς η επόμενη πληρωμή θα γίνει τον Απρίλιο και θα σταθεροποιηθεί από άποψης ημερομηνίας.

Η πρώτη πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ που αφορούσε τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2018 (για τους δικαιούχους διατροφικών επιδομάτων αφορούσε τον Δεκέμβριο 2018) πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2019. Η πληρωμή για το δίμηνο Ιανουάριος –Φεβρουάριος 2019, αναμένεται να γίνει τον Μάρτιο, μεταξύ 18 και 25 Μαρτίου.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 640 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.