Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 18:33

Επίδομα ενοικίου: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα αιτήσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θα δοθούν αναδρομικά από 1η Ιανουαρίου 2019

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Θεανώ Φωτίου, ανακοινώθηκε κι επίσημα ότι αύριο, Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων επιδότησης ενοικίου.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.epidomastegasis.gr που δημιούργησε η ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr). Η είσοδος γίνεται με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.

Όσοι πολίτες επιθυμούν βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Κοινότητας της περιοχής τους, ενώ η πλατφόρμα θα βρίσκεται συνεχώς σε λειτουργία ώστε να υποδέχεται αιτήσεις ανά πάσα στιγμή.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι δικαιούχοι του επιδόματος ενοικίου θα εισπράξουν αναδρομικά το επίδομα από 1/1/2019 εφόσον έχουν μισθωτήριο από την αντίστοιχη ημερομηνία.

Διαβάστηκε 421 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.