Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:32 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 17:40

Ευχές Δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου για τις απόκριες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη συμμετοχή οι Αγρινιώτες συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου για να γιορτάσει τα παραδοσιακά κούλουμα.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το τουριστικό περίπτερο της τεχνητής λίμνης Στράτου, τα Αμπάρια Τριχωνίδας και το κάστρο Παραβόλας όπου αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες: «Χρόνια πολλά σε όλους. Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή γιατί σηματοδοτεί μια σημαντική περίοδο για την ζωή μας. Ξεκινά η Μεγάλη Σαρακοστή, η οποία μας προετοιμάζει για την σωματική και την πνευματική μας κάθαρση. Είναι ταυτόχρονα μια ημέρα γιορτής. Ο καλός καιρός μας επέτρεψε να γιορτάσουμε με τους φίλους και την οικογένειά μας. Ευχαριστώ όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και τις τοπικές κοινωνίες για την επιμέλεια των εκδηλώσεω . Αυτή είναι η παράδοσή μας και την τιμούμε. Εύχομαι χρόνια πολλά, με υγεία και χαρά σε όλους τους Αγρινιώτες».

 

Διαβάστηκε 723 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.