Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:32 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 11:00

Πέφτει στο Αγρίνιο η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Πανιώνιο στο ματς που ολοκληρώνει την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Παναιτωλικός μετά την συντριβή με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κόντρα στον Πανιώνιο. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πλέον έχει μείνει από στόχους αφού δεν κινδυνεύει αλλά ούτε και μπορεί να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα αγωνιστικά, τέθηκε νοκ άουτ ο Λουσέρο, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Μοράρ (θλάση στην Τρίπολη), Λιάβας, Κυριακίδης. Αντίθετα επιστρέφουν οι Ντίας, Μανά και Τσοκάνης.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος ταξίδεψε στο Αγρίνιο με πολλά προβλήματα για άλλο ένα ματς. Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την ήττα με 3-0 από τον Ατρόμητο σε ένα ματς που έχουν δικαιολογημένα παράπονα για την διαιτησία. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και χρειάζονται ακόμα κάποιους βαθμούς για να εξασφαλίσουν οριστικά την παραμονή. Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών δεν υπολογίζει τους Κεϊτά, Σαραμαντά, Κούρντι, Κότνικ, Μασούρα, Σίντι Αλί, Μανιάτη, ενώ τιμωρημένος είναι ο Τσιλούλης και στο «ψυγείο» ο Σπιριντόνοβιτς.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 546 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.