Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 23:04

Και τα παιδιά του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Δοκιμίου σε αποκριάτικους ρυθμούς (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Δοκιμίου διοργάνωσε και φέτος τον αποκριάτικο χορό του.

Τα παιδιά χόρεψαν και έπαιξαν μουσικοχορευτικά παιχνίδια κερδίζοντας δώρα. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν σοκολάτες από τον πλούσιο σοκολατοπόλεμο.

Σε ένα σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του συλλόγου, Μαρία Καραγκούνη τόνισε:

“Σας ευχαριστούμε πολύ που για μια ακόμη χρονιά μας τιμάτε με την παρουσία σας και στηρίζεται το σύλλογο γονέων. Εμείς ως ΔΣ έχουμε την όρεξη να αγωνιστούμε για να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά μας, χρειαζόμαστε όμως τη συμπαράσταση απ’ όλους εσάς τους γονείς για να μπορέσουμε να πάμε ακόμη ένα βήμα παραπέρα το σύλλογο.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας για την άριστη συνεργασία και στήριξη σε ότι χρειαστήκαμε καθώς επίσης και όσους βοήθησαν το σύλλογό μας προσφέροντας τα σημερινά δώρα”.

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στο διευθυντή του σχολείου, Βασίλειο Κόκκοτο, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου και όλους τους γονείς.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 655 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.