Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:59 μμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 13:31

Ατομικό πρωτάθλημα σκακιού μαθητών Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ ‘ΕΠΑΧΤΟΣ’) στο Hotel «Φλοίσβος «- Ναύπακτος οι προκριματικοί για το πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού, στο οποίο έλαβαν μέρος 40 μαθητές από όλα τα δημοτικά σχολεία της Ναυπάκτου, τα εκπαιδευτήρια Πάνου και από δυο σχολεία του Μεσολογγίου.

Από την πετυχημένη αυτή εκδήλωση στην οποία χορηγός ήταν τα Εκπαιδευτικά Κέντρα ΚΥΤΤΕΑ, 20 μαθητές προκρίθηκαν (αφού πήραν 3 βαθμούς και άνω)στην τελική φάση των προκριματικών που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, στις 17 Μαρτίου στο »Emileon». Τα Πανελλήνια μαθητικά θα γίνουν στην Αθήνα 20-22 Απριλίου. Στο Αγρίνιο έχουν ελεύθερη συμμετοχή οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων. Σημειώνεται ότι όσοι λάβουν μέρος και καταλάβουν μια από τις τρεις πρώτες, είτε στα αγόρια είτε στα κορίτσια, θα λάβουν έκπτωση 50 % στα δίδακτρα της επόμενης χρονιάς από δυο διαφορετικά φροντιστήρια ξένων γλωσσών στη Ναύπακτο.

Σε κάθε τάξη την πρώτη θέση έλαβαν:

Νήπια: Ιωνά Φανή
Α δημοτικού: Φούντας Αλέξανδρος, Βλαχογιάννη Ιφιγένεια
Β δημοτικού: Ντάρλας Γεώργιος, Βολτέα Άννα
Γ δημοτικού: Σφήκας Ιωάννης
Δ δημοτικού: Κατσούλης Φώτης
Ε δημοτικού: Κουρμούσης Παναγιώτης
Στ δημοτικού: Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος

Το 6ο δημοτικό σχολείο είχε τις περισσότερες νίκες και τα καλλίτερα κριτήρια ,στο οποίο απονεμήθηκε κύπελλο για τη πρώτη θέση ομαδικά. Τη 2η θέση πήρε το 5ο ΔΣ και την 3η το 2ο ΔΣ και πήραν αντίστοιχα κύπελλα.

Δείτε φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 597 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.