Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:50 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 18:32

Ποιούς βράβευσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετυχημένος ήταν και φέτος ο ετήσιος καθιερωμένος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκέδασης «Πολυχώρος ΕΜΙLΕΟΝ» την Παρασκευή 1/03/2019.
Το γλέντι άναψε και η βραδιά κύλησε υπό την ερμηνεία του Λάμπη Λιβιεράτου και τις μελωδίες της ορχήστρας έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εκδήλωσή στηρίχθηκε από χορηγίες επιχειρηματιών, φορέων και λοιπών τοπικών εκπροσώπων τους οποίους η Ένωση ευχαριστεί θερμά ενώ πλούσια δώρα προσφέρθηκαν μέσω λαχειοφόρου διαδικασίας, που έτυχε της καθολικής αποδοχής των παρευρισκομένων. Ευχαριστεί εξάλλου όσους παρέστησαν.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν από την Ένωσή για την προσφορά τους και τις επιτυχίες τους:

• Ο Γεράσιμος Μπελεβώνης, ως επίτιμος πρόεδρος, ο οποίος διετέλεσε πρώτος πρόεδρος στην τότε Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας επί σειρά ετών και βοήθησε με το ήθος και την μαχητικότητά του στην καθιέρωση της . Επίσης διετέλεσε και εκπρόσωπος της Ένωσής στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ.
• Ο Αρχιφύλακας Παναγιώτης Αγγελούδης για τις διακρίσεις του στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Συγκεκριμένα έχει αναδειχτεί φορές πρωταθλητής Ελλάδος, έχει συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχει λάβει μέρος στην ομάδα σχεδιασμού της Εθνικής Ελλάδος για τους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο και συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΟΦΕΤΑ ως μοναδικός καθιστός.
• Οι Αρχιφύλακες Ιωάννης Μπιτσικώκος και Παναγιώτης Φλωροσκούφης , για τον ηρωισμό που υπέδειξαν και έσωσαν από πνιγμό δύο συνανθρώπους μας στο λιμάνι της Αμφιλοχίας.
• Ο Αρχιφύλακας Νικόλαος Μπανιάς για διακρίσεις του BRAZILIAN ZIU-JITSU. Συγκεκριμένα έχει αναδειχτεί αθλητής της Gracie Barra Greece – Draculino Team, Πρωταθλήτριας και Κυπελλούχος ομάδας επί σειρά ετών στην Ελλάδα και Παγκοσμίως με έδρα την Αθήνα και παράρτημά της στο Αγρίνιο (Mata Leo Academy). Μία Πανευρωπαϊκή διάκριση και έξι Πανελλήνιες διακρίσεις σε αντίστοιχα Πρωταθλήματα, καταλαμβανόμενα 1ες, 2ες και 3ες θέσεις, εκ των οποίων οι 3 Πανελλήνιες διακρίσεις πραγματοποιήθηκαν το 2018. Πρόσφατα κρίθηκε εισακτέος από Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την παρακολούθηση σχολής Προπονητών ZIU-JITSU και την Πιστοποίηση του ως Επίσημος πιστοποιημένος προπονητής ZIU-JITSU της Γενικής Γραμματεία Αθλητισμού.
• Η θεατρική ομάδα Θεατρόpolice της Διευθύνσεως   με εκπρόσωπο τον Βασίλειο Σβίγγο για την προσφορά της και τις πολιτιστικές της δράσεις. Συγκεκριμένα η Θεατρόpolice ιδρύθηκε το 2013 και έχει συμμετάσχει δύο φορές στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου στην Ιεράπετρα με συνεχόμενες πρωτιές με πολλές διακρίσεις. Φέτος θα ανεβάσει το έργο «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης»του Αλ.Σακελλάριου.

• Ο Υ/Α Γεώργιος Σαψάκης και πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Ν.Αιτωλοακαρνανίας για το συγγραφικό και ποιητικό του έργο. Ποιήματα του έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά, εφημερίδες κ.α. έντυπα. Συγκεκριμένα το ποίημα «Κατάρρυτοι» απέσπασε τον 1ο έπαινο στον 1ο Αιτωλοακαρνανικό Διαγωνισμό Ποίησης του περιοδικού «Ίβυκος». Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Φιλολογικού – Λογοτεχνικού ομίλου Αγρινίου Κων/νος Χαντζόπουλος .
• Η Ανθ/μος Ολυμπία Κανιώτη για το ποιητικό της έργο. Συγκεκριμένα με το ποίημα της «Γλυκιά μορφή» διακρίθηκε στον 18ο ετήσιο διεθνή ποιητικό διαγωνισμό, ο οποίος είχε θέμα «Στις φλέβες της ελπίδας, κεντρίζει η αισιοδοξία» που έλαβε χώρα στην Αθήνα. Να σημειωθεί ότι η Ολυμπία είναι μητέρα δύο παιδιών και από το 2010 απόφοιτη της σχολής Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η πρώτη της ποιητική συλλογή είναι υπό έκδοση.
• Ο Υ/Β Παναγιώτης Τριανταφύλλης για το συγγραφικό του έργο. Συγκεκριμένα έγραψε ένα βιβλίο με θέμα «Αμφιλοχία – Αμφίλοχος» και αφορά την ιστορία αθλητισμού της περιοχής.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 557 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.