Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:34 πμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 12:34

93 χρόνια Παναιτωλικός: Οι μουσικές συνθέσεις του Κ. Σαμψών με ερμηνεία του Β. Κολοβού για την ομάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

9 Μαρτίου 2019: 93 χρόνια Παναιτωλικός. 93 χρόνια συνεισφοράς στην κοινωνία της πόλης του Αγρινίου. Συνεισφοράς στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση.

Η αγάπη μιας ομάδας καλλιτεχνών για τον Παναιτωλικό αποτέλεσε το ισχυρό κίνητρο για να δημιουργηθούν οι παρακάτω μουσικές συνθέσεις και να αγαπηθούν απο τον κόσμο.


"Της καρδιάς μου ομάδα"

στίχοι: Ιωακείμ Σκόνδρας, μουσική: Κωνσταντίνος Σαμψών, ερμηνεία: Βασίλης Κολοβός

Γράφτηκε το 2008 μετά απο πρόκληση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για δημιουργία Μουσικού CD με έργα Αγρινιωτών καλλιτεχνών.

Το τραγούδι αυτό αγαπήθηκε ιδιαίτερα απο τους φιλάθλους και για πολλά χρόνια έπαιζε στο διάλλειμα των αγώνων της ομάδας στο γήπεδο δίνοντας ερέθεισμα στους φιλάθλους να δώσουν δύναμη στους παίκτες για την νίκη.


"Του τόπου μας ζωή"

στίχοι και ερμηνεία: Βασίλης Κολοβός, μουσική: Κωνσταντίνος Σαμψών

Γράφτηκε για τον εορτασμό της ανόδου της ομάδας στην Α' Εθνική και γνώρισε δύο εκδόσεις (2011 & 2013) όσες και οι άνοδοι της ομάδας στην τρέχουσα δεκαετία.


"Παναιτωλικός Ιππότης: 90 Χρόνια Ιστορία"

στίχοι και ερμηνεία: Βασίλης Κολοβός, μουσική: Κωνσταντίνος Σαμψών

Γράφτηκε το 2016 για την επέτειο των 90 χρόνων ιστορίας της ομάδας με εναλλακτική έκδοση την συμμετοχή της στο EUROPA LEAGUE


Για περισσότερες πληροφορίες για τα ανωτέρα έργα μπορείτε να επισκεφθείτε την Προσωπική Μουσική Ιστοσελίδα του Κωνσταντίνου Σαμψών http://ksamson.gr  η να ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ.

Διαβάστηκε 5737 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 00:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr