Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:52 πμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 12:19

93 Χρόνια "ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ" Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. συμπληρώνει 93 χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής του! Από τις 9 Μαρτίου 1926 που εγκρίθηκε το καταστατικό του και άρχισε η πορεία του στο χρόνο…

Για 93 χρόνια διαρκώς προσφέρει στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την κοινωνία. Με μοναδική φιλεκπαιδευτική δράση για αθλητικό Σύλλογο. Πιστός σε αρχές και αξίες που τον κάνουν ξεχωριστό. Με σταθερή πορεία και διάρκεια. Με επιτυχίες, διακρίσεις και -κυρίως- περηφάνια. Ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με τον τόπο και έγινε ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας.

Γιορτάζει (και) τα εφετινά γενέθλια έχοντας σταθεροποιηθεί στις κορυφαίες θέσεις του Ελληνικού αθλητισμού αλλά και στη συνείδηση – εκτίμηση του κόσμου. Οφείλουμε στους ιδρυτές του και όσους τον υπηρέτησαν πιστά, να δώσουμε μεγαλύτερη προοπτική στο όραμά τους. Να κάνουμε τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας ακόμα πιο δυνατό!

Η ομάδα του Παναιτωλικού και οι μαθητές των Νυχτερινών Σχολών

Διαβάστηκε 601 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 15:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.