Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:36 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 12:07

Μεσολόγγι – «Κοινωνία Μπροστά»: Προς κακοήθεις «αγνώστους»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δημοτική παράταξη του Δήμου Μεσολογγίου «Κοινωνία Μπροστά» εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

Κύριοι,

Καταρχήν έχουμε όνομα, φυσική παρουσία, δράση στην τοπική κοινωνία και όραμα για τον τόπο μας, είμαστε «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής την Πάνο Παπαδόπουλο και θα είμαστε και τώρα και πάντα η φωνή της συνείδησής σας, είτε το θέλετε είτε όχι.

Τιμούμε την ψήφο των δημοτών μας και δρούμε θεσμικά. Αυτό σημαίνει ότι η θητεία μας λήγει με την ανάδειξη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που θα προκύψει από τις εκλογές. Τουλάχιστο μέχρι τότε θα μας ανέχεστε, είτε το θέλετε είτε όχι. Θα χτυπάμε την διαφθορά και τη σαπίλα, απ’ όπου και αν προέρχεται.

Και να είστε σίγουροι ότι θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας είτε εντός, είτε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και τώρα και πάντα, γιατί πάνω απ’ όλα, είμαστε ενεργοί πολίτες.

Δεν πρόκειται να πτοηθούμε από ανώνυμους υπάνθρωπους που δεν έχουν τη λεβεντιά να πουν με θάρρος και να προσυπογράψουν τις απόψεις τους και σε καμιά περίπτωση, δεν θα μπούμε στο διάλογο της κακοήθειας, που επιδιώκετε.

Τέλος σας προειδοποιούμε ότι για εμάς δεν είστε άγνωστοι, γι’ αυτό, πριν ασχοληθείτε ξανά με τον χυδαίο σας τρόπο μαζί μας, σκεφτείτε το καλά, σας γνωρίζουμε και θα σας βγάλουμε απ’ τη βολική σας αφάνεια και τότε να δούμε, αντέχετε το φως; 

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 668 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/