Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:01 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 01:22

«Έννοια»: Το νέο τραγούδι της Άννας Πανταζοπούλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Άννα Πανταζοπούλου, η νεαρή ερμηνεύτρια από το Αγρίνιο (με καταγωγή από τα Καλύβια), που έχει ξεχωρίσει με την «φρέσκια» παρουσία της στο ελληνικό πεντάγραμμο, από σήμερα παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τον τίτλο «Έννοια» σε μουσική Μελίνας Μακρή – Φράνκι Λούβαρη και στίχους της Ευανθίας Μάγνη.

Η όμορφη Αννα, ξεχωρίζει και σε αυτό το τραγούδι, τόσο για τις ικανότητες της, όσο και για την ομορφιά της. Σε κάθε περίπτωση μας δείχνει πως ήρθε για να μείνει…

Η Άννα Πανταζοπούλου, σε ηλικία μόλις 22 ετών ξεκινάει την δισκογραφική της καριέρα στην εταιρία «Spider Music» είναι σπουδάστρια στο Ωδείο Αθηνών, στα τμήματα μουσικής και φωνητικής, ενώ ταυτόχρονα είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Ψυχολογίας, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γεννημένη στο Αγρίνιο ξεκίνησε τις πρώτες της εμφανίσεις πριν δυο χρόνια σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας, αγαπά το έντεχνο λαϊκό τραγούδι και έχει έντονες επιρροές από παραδοσιακούς ήχους.

Λίγο καιρό πριν είχε κάνει μια επιτυχημένη διασκευή στο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη «Αφού το θες», σήμερα η «Spider Music» σας παρουσιάζει την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά της Άννας, με τον τίτλο «Έννοια».

Η Μελίνα Μακρή, ο Φράνκι Λούβαρης και η Ευανθία Μάγνη είχαν συνεργαστεί ξανά δύο χρόνια πριν υπογράφοντας τις επιτυχίες «Πατρίδα» που ερμήνευσε η Γλυκερία και «Δεν σε ξεχνώ» που είχε ερμηνεύσει η Μελίνα Μακρή.

Οι δημιουργοί νιώθουν ιδιαίτερα ευτυχείς για την νέα τους συνεργασία με την Άννα Πανταζοπούλου που θεωρούν ότι είναι μια φωνή που θα αφήσει τα δικά της αποτυπώματα στην Ελληνική δισκογραφία.

Καλή ακρόαση!!!

Δείτε το νέο τραγούδι Άννα Πανταζοπούλου

Άννα Πανταζοπούλου: «Ύστερα από κόπο πολύ και πολλών το πρώτο μου single "Έννοια" είναι έτοιμο να ταξιδέψει…»

Διαβάστηκε 1932 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.