Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:45 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 18:43

Μαθητές απο Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία επισκέφθησαν το Αθλητικό Μουσείο Αγρινίου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υποδέχθηκε τους μαθητές από την Ιταλία, Γαλλία και Ρουμανία που  επισκέπτονται το Αγρίνιο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus.

Οι μαθητές και οι καθηγητές τους συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Γαβαλούς επισκέφθηκαν το Αθλητικό Μουσείο στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ  και ξεναγήθηκαν από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Διονύση Μπαρμπαρούτση ο οποίος και αναφέρθηκε στην ιστορία της ίδρυσης του μουσείου.

Οι μαθητές είχαν τη ευκαιρία να δουν την έκθεση « Έλληνες Ολυμπιονίκες και Ολύμπιανς» και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τα εκθέματα.  

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου καλωσόρισε τους μαθητές σε μια πόλη με πλούσια αθλητική παράδοση: «Είναι τιμή για την πόλη η λειτουργία αυτού του μουσείου και αξίζουν συγχαρητήρια στους εμπνευστές. Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου διαχρονικά στηρίζει όχι μόνο τον αθλητισμό αλλά και τις πολιτιστικές δραστηριότητες της περιοχής. Στόχος του Αθλητικού Μουσείου Αγρινίου  είναι η διαφύλαξη της αθλητικής μας κληρονομιάς και η ανάδειξη της μέσα από σπουδαίες εκδηλώσεις. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και εύχομαι να αγαπήσετε την πόλη μας.»

 

Διαβάστηκε 509 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.