Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 18:32

Δυναμική η παρουσία του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου στην Πανελλήνια Δικηγορική κοινότητα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυναμική παρουσία στην Πανελλήνια Δικηγορική κοινότητα εμφανίζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που τις προηγούμενες ημέρες σε συνεργασία με την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών  Συλλόγων Ελλάδος και τον Πρόεδρό τους κ. Δημήτριο Βερβεσό, διοργάνωσε  «Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων» της χώρας.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου κ. Χρήστος Παίσιος υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κ.Δημήτριο Βερβεσό τους φιλοξενούμενους Προέδρους και λοιπούς προσκεκλημένους στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 19:30 μ.μ όπου έγινε η επίσημη έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας με σχετική ομιλία του.

Κατά την επίσημη έναρξη της Ολομέλειας παρέστησαν και ομίλησαν επικαίρως:

α) Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Πέππας.

β) Ο  Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Αθανάσιος Κατσιρώδης.

γ) Ο Εκπρόσωπος  του Υπουργού Δικαιοσύνης κ.Δημήτρης Μελίδης.

δ) Ο Δήμαρχος  Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Καραπάνος.

ε) Ο  Περιφερειάρχης  Δυτικής Ελλάδας κ.Απόστολος Κατσιφάρας.

Στ) Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας κ.Κ. Κοσμάς.

ζ)   Ο Πρόεδρος της Ολομέλειας κ.ΔημήτρηςΒερβεσός .

Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Ακολούθησε επίσημο δείπνο στο Ράδιομέγαρο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Την επομένη 2 Μαρτίου 2019 έλαβαν χώρα οι πολύωρες εργασίες της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου (Ράδιομέγαρο) αφού προηγήθηκε Προσκυνηματική επίσκεψη με ξενάγηση στον Κήπο των Ηρώων.

Τέλος ακολούθησε επίσημο δείπνο λήξης των εργασιών της Ολομέλειας στο εστιατόριο «Σπιτικό» Γρίμποβο Ναυπάκτου.

Στα πλαίσια των εργασιών της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος έλαβε χώρα την συνεδρίαση  της Συντονιστική Επιτροπής  της Ελλάδος στην αίθουσα Συνεδριάσεων στο ξενοδοχείο Nafs στην Ναύπακτο 1 Μαρτίου 2019 ώρα 16:00, ενώ την επομένη 2 Μαρτίου διεξήχθη γενική  Συνέλευση Λογαριασμού Ενισχύσεως  Δικηγόρων Εργασιών (Λ.Ε.Δ.Μ.Ε.) στο Μέγαρο Ναυπακτία στον Ιστορικό Λιμένα Ναυπάκτου.

Όλες οι εργασίες και οι λοιπές εκδηλώσεις που τις πλαισίωσαν στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 501 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.