Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:27 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 17:49

Με “τεσσάρα” στον τελικό του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας η ΑΕΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νίκη και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας 2018-2019 για την ΑΕΜ το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαρτίου στο γήπεδο του Θέρμου επί του τοπικού Απόλλων με σκορ 4-0.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι αφού μόλις στο 1΄ο Πιστόλης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μεσολογγίου, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Τσιούνης με 2 προσωπικά τέρματα στο 68΄ και 69΄ θα κλειδώσει το εισιτήριο του τελικού για την ομάδα του, με το τελικό σκορ να διαμορφώνετε στο 82΄ με αυτογκόλ του Χόντου μετά από σέντρα του Καβαλλάρη στην περιοχή.

Οι γηπεδούχοι από το 37΄ θα αγωνιστούν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Καλλιακμάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στον τελικό η ΑΕ Μεσολογγίου ως φιλοξενούμενη θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Όμηρο Νεοχωρίου.

Οι δυο ομάδες έχουν ξαναβρεθεί στο παρελθόν ακόμα 2 φορές στο τελικό του θεσμού την περίοδο 1984-1985 και 1985-1986 με την ομάδα του Νεοχωρίου να μετράει ισάριθμες κατακτήσεις.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Αντωνόπουλος και Κουτρουμάνος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 (Βασίλης Παστρωμάς): Μπαλάφας Καλλιακμάνης, Βασιλάρης (46΄Χόντος), Ρόκκος, Γιαννοκώστας (59΄Αλπέντζος), Αριστόπουλος (67΄Κοκώνης Ε.), Καρβελάς, Δερβίδης, Κράνης (67΄Κοκώνης Σ.), Κούκος, Κώης.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Γιάκος): Καραγκούνης, Παπανικολάου (46΄Στεργίου), Παναγιωτόπουλος (79΄Ντίμο), Λίτσος, Τζαμαλής (69΄Ντζιμάνης), Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Καβαλλάρης, Βασιλογιάννης (75΄Παλιάτσας).

Πηγή: aitosports.gr

*Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστηκε 543 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.