Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:04 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 15:04

Συνάντηση με τον Υπουργό παιδείας επιδιώκει ο Σύνδεσμος Ε.Ν.Α για τά θέματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που αφορούν τον νομό μας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συνέχεια της από διετίας προσπάθειας μας να συμβάλουμε στην ανατροπή στρεβλών καταστάσεων που δρομολογούταν και δρομολογούνται σχετικά για τα θέματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον Νομό μας αλλά και την ολοκληρωμένη πρότασης που υποβάλλαμε πρόσφατα, επανήλθαμε εκ νέου στο αίτημα μας για συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Μεταξύ άλλων αιτούμαστε να μας δοθεί η δυνατότητα να παραθέσουμε δια ζώσης τις απόψεις και την οπτική μας επί των ζητημάτων που έχουν ανακύψει ενώ παράλληλα δηλώνουμε με σαφήνεια ότι τασσόμαστε υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των φοιτητών του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων.

Πλέον η πρωτοβουλία για οριστική λύση των ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή μας ανήκει στο Υπουργείο και από το οποίο αναμέναμε απαντήσεις επί των αιτημάτων μας.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.

Του Συνδέσμου Επιχειρηματιών

Ν. Αιτωλοακαρνανίας  Ε.Ν.Α.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ι. Σταΐκου 6, Αγρίνιο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.en-a.gr

Διαβάστηκε 311 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.