Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:36 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 13:07

Σπήλιος Λιβανός : Συσπείρωση και συστράτευση όλων για τον κοινό εκλογικό αγώνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιβεβαίωση της συσπείρωσης και της πρόθεσης όλων των στελεχών να στηρίξουν τον κοινό στόχο για διευρυμένη επικράτηση στις Ευρωεκλογές αλλά και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας του Προέδρου της ΝΔ κ. Λιβανός, συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγρινίου κ. Βαγγέλης Τσιόβουλος, για την κοπή της Βασιλόπιτας και διαπίστωσε τη συστράτευση των μελών με στόχο την εκλογική νίκη και τη θερμή στήριξη τους στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, που έδωσε το παρόν.

Παράλληλα ο κ. Λιβανός, είχε τη ευκαιρία να καλωσορίσει στο Αγρίνιο και τον προσκεκλημένο της εκδήλωσης π. Υπουργό και Βουλευτή κ. Μάκη Βορίδη, με τον οποίο είναι φίλος από τα εφηβικά χρόνια και τον δύο στην ΟΝΝΕΔ, δηλώνοντας σχετικά πως “Είναι ένας έμπειρος κοινοβουλευτικός, με μεγάλη πορεία και προοπτική στην πολιτική.” Στην εκδήλωση συμμετείχε και η κα. Ελένη Παναγιωταρέα, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου, για την οποία ο κ. Λιβανός που την γνωρίζει προσωπικά δήλωσε σχετικά “Είναι μια καλή φίλη που κοσμεί το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και αξίζει όλοι να δουν το βιογραφικό της.”

Διαβάστηκε 737 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 13:41
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/

Τελευταία άρθρα