Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:44 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 13:00

Το 2° Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας το Σάββατο 9 Μαρτίου στην Βόνιτσα είναι γεγονός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Βόνιτσα θα πραγματοποιηθεί  στις 9 Μαρτίου 2019  το Δεύτερο  Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι με συμμετοχή από πολλά χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Το Αποκριάτικο Παιδικό Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί στην Βόνιτσα το Σάββατο 9 Μαρτίου  στις 16:45 μμ  στον κεντρικό δρόμο με εκκίνηση από το Γυμνάσιο-Λύκειο Βόνιτσας  με κατάληξη στην πλατεία της Βόνιτσας όπου θα πραγματοποιηθεί το παιδικό πάρτυ με πολλές εκπλήξεις κλόουν και πολύ μουσική.

Στην πλατεία θα υπάρχουν χυμοί, τοστ και αναψυκτικά για όλα τα παιδιά και  δύο κλόουν που θα παίξουν με τα παιδιά

Τα αποκριάτικα παιδικά γκρουπ θα συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου Βόνιτσας από τις 16:00 . Εκεί θα γίνει ενημέρωση για την απόσταση που πρέπει να έχουν μεταξύ τους , θα γίνει η κλήρωση για την σειρά παρέλασης των γκρουπ.

Αυτές της ημέρες περισσότερα από 400  παιδιά  προετοιμάζονται πυρετωδώς και είναι σίγουρο ότι όλα τα παιδιά θα απολαύσουν το αποκριάτικο πάρτυ και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους .

Τα  γκρουπ  που θα συμμετάσχουν είναι τα εξής :

ΔΡΥΜΟΣ : γοργόνες και μάγκες

ΘΥΡΡΕΙΟ: Θυρρειώτικα μαγειρέματα

ΠΛΑΓΙΑ: Μίμοι

ΚΔΑΠ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Μπουμ....Στόουνς

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ : Γηροκομείο Κατούνας 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ :  Α) Πειρατές Β) Ινδιάνοι Γ) Λουλούδια μωρά Δ) Γκεισες Φαραώ Ε) Πρωτόγονοι Ζ) Τσιγγανες Μαχαραγιάδες Η) Κότες , Κοκόρια και Φλαμίγκο

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Μπαμ μπουμ και τρως

Την Αποκριάτικη παιδική Παρέλαση θα την ξεκινήσουν κλόουν

Θα υπάρχουν νικητήρια αποκριάτικα παιδικά γκρουπ :

Τιμητικά τα τρία πρώτα γκρουπ θα ξεκινήσουν το καρναβάλι του Γληγοράκη την Καθαρή Δευτέρα στην Βόνιτσα

Θα υπάρχει επιτροπή που θα αποτελείται από 4 άτομα τα οποία θα είναι εκτός Δήμου και που θα έχουν μεγάλη εμπειρία από παιδικά καρναβάλια σε Πάτρα και Ξάνθη. Η επιτροπή θα κρίνει τους νικητές του παιδικού καρναβαλιού και θα βρίσκεται ανάμεσα από τα γκρουπ με αποκριάτικες στολές . 

Αυτό που βαθμολογεί η επιτροπή είναι το κέφι , η πρωτοτυπία στολής , ο συγχρονισμός των παιδιών από τους επικεφαλής και ο χορός .......

Στόχος του παιδικού αποκριάτικου καρναβαλιού είναι να μαζέψει όλα τα παιδιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε ένα ξεχωριστό καρναβάλι με σκοπό να  καθιερωθεί και να διοργανώνεται όχι μόνο στην Βόνιτσα αλλά και στις άλλες δύο έδρες του Δήμου ( Κατούνα, Πάλαιρος)

Καλή διασκέδαση!!!!

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Διαβάστηκε 409 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.