Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:38 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 18:19

Εφαρμογή ενημερώνει τους πολίτες για τα έργα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα δίκτυο έτσι ώστε να μάθουν οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας τα έργα που εκτελούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είτε μέσω ΕΣΠΑ, είτε μέσω άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων, έχει τεθεί σε εφαρμογή από την Περιφέρεια. «Είναι υποχρέωση να ενημερώνονται οι πολίτες για τα έργα που γίνονται στην Περιφέρειά τους, στην πόλη τους, στη γειτονιά τους.

H ροή των εξελίξεων μέσα στην εφαρμογη είναι συνεχής

Φροντίζουμε λοιπόν, χωρίς να δαπανάται ούτε ένα ευρώ από την Περιφέρεια, να δημιουργήσουμε μία εφαρμογή ώστε από το σπίτι του και το κινητό του, ο κάθε πολίτης να μπορεί να ενημερώνεται για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Το σύνολο των έργων αποτυπώνεται στην εφαρμογή» ανέφερε σε συνέντευξή της στο IONIAN η Διονυσία Μαράτου, εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.

Αρχικά στην εφαρμογή υπήρχαν μόνο τα έργα ΕΣΠΑ αλλά στη συνέχεια προστέθηκαν και αυτά στα οποία φορέας υλοποίησης είναι η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας. Μέσω της εφαρμογής βλέπουμε ποιος είναι ο φορέας που χρηματοδοτεί το έργο, ενώ η ροή των εξελίξεων μέσα σε αυτή είναι συνεχής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

thebest.gr

Διαβάστηκε 523 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.