Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:31 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 15:36

Παραδόθηκε η παιδική χαρά στο Λεσίνι Οινιαδών – Σε εξέλιξη έργα και παρεμβάσεις στο Νεοχώρι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παιδική Χαρά Λεσινίου

Oι δημότες της τοπικής κοινότητας Λεσινίου έχουν πλέον στην διάθεσή τους τη νέα παιδική χαρά η οποία ήδη έχει παραδοθεί. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και ασφαλή χώρο, ενταγμένο στο ευρύτερο πρόγραμμα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου που περιλαμβάνει εκ νέου κατασκευές αντίστοιχων χώρων  παιγνιδιού και ψυχαγωγίας των παιδιών.

Είσοδος Λυκείου Νεοχωρίου

Με τη συνεργασία της Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Ε. Καλαμάκη, ένα αίτημα μαθητών, εκπαιδευτικών και συλλόγου Γονέων του Λυκείου Νεοχωρίου ικανοποιείται. Πρόκειται για την κατασκευή νέας εισόδου του σχολείου, καθώς αυτή που υπήρχε από κατασκευής του κτηρίου (δεκαετία 1970) όχι μόνο δεν ήταν λειτουργική αλλά κι ως ένα βαθμό επικίνδυνη για την είσοδο και έξοδο μαθητών και εκπαιδευτικών από το χώρο του σχολείου.

Πλακόστρωση δρόμου

Μετά από αίτημα δημοτών, πραγματοποιείται παρέμβαση σε δρόμο του Νεοχωρίου, στον οποίο κρίθηκε απαραίτητη η διόρθωση παλαιότερων κακοτεχνιών. Συγκεκριμένα πρόκειται για στενωπό όπου εκτός από την πλακόστρωση, θα γίνει ταυτόχρονα επιδιόρθωση του αγωγού ομβρίων, καθώς στο σημείο οι κάτοικοι αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα πλημμυρισμών.

 

Διαβάστηκε 511 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα