Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:38 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 02:04

Β' Εθνική (Βορράς): Οι κορυφαίοι της 20ης αγωνιστικής (POLLS)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην καλύτερη πεντάδα της 20ης αγωνιστικής στο 2ο Όμιλο της Β΄ Εθνικής συμπεριέλαβε η ιστοσελίδα basketblog.gr τον παίκτη της ομάδας μας Αντώνη Μιχάλογλου για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με το Φαίακα στην Κέρκυρα. Προπονητής της 20ης αγωνιστικής επιλέχτηκε από την ιστοσελίδα ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Διαμαντάκος. Διαβάστε το σχετικό άρθρο.


Ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική της Β' Εθνικής στο Βορρά και το basketblog.gr αναδεικνύει τους κορυφαίους της αγωνιστικής και δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει τον MVP και τον προπονητή της αγωνιστικής.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήραν οι Μαχητές-Πειραματικού επί της Νίκης Βόλου και συνεχίζουν να ονειρεύονται μία θέση στην πρώτη 4αδα της τελικής βαθμολογίας. Εκτός έδρας νίκη πέτυχε και η ΧΑΝΘ που χρειάστηκε το 5λεπτο της παράτασης για να επιβληθεί της Χαλκηδόνας. Με το διπλό έφυγε από την Κέρκυρα το Αγρίνιο. Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή πήρε το Στρατώνι επί του Φιλίππου Βέροιας. Νίκη ανάσα για τα Φάρσαλα επί του Μακεδονικού.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα η συντακτική ομάδα του basketblog.gr αναδεικνύει τους κορυφαίους της αγωνιστικής και δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει τον MVP και τον προπονητή της αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Κώστας Δοξάκης (Στρατώνι): Εξαιρετική εμφάνιση από τον γκαρντ του Στρατωνίου κόντρα στο Φίλιππο Βέροιας. Ο Κώστας Δοξάκης αποτελεί μία από τις καλύτερες περιπτώσεις γκαρντ στο Βορρά της Β' Εθνικής, έχοντας παραστάσεις από το εξωτερικό και κλήθηκε φέτος να αναλάβει το έργο να ηγηθεί της περιφέρειας των Στρατωνίου. Στον αγώνα της Κυριακής ο 25χρονος γκαρντ σταμάτησε στους 18 πόντους, πετυχαίνοντας και 4 τρίποντα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Αλέξανδρος Κλωνάρας (Μαχητές-Πειραματικύ): Κομβική εμφάνιση από το νεαρό γκαρντ των Μαχητών-Πειραματικού κόντρα στη Νίκη Βόλου. Σε ένα παιχνίδι όπου η Νίκη Βόλου βρισκόταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Κλωνάρας πήρε από το χέρι την ομάδα του στο τελευταίο πεντάλεπτο και χάρη στους 6 πόντους, τα 2 ριμπάουντ, τη 1 ασίστ και το 1 κλέψιμο, βοήθησε ώστε να έρθει το πολύτιμο διπλό.

Γιώργος Τοπουζίδης (Φάρσαλα): Πολύ καλή παρουσία από τον γκαρντ/φόργουορντ των Φαρσάλων κόντρα στο Μακεδονικό. Σε ένα παιχνίδι όπου τα Φάρσαλα "καίγονταν" για τη νίκη βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, προκειμένου να δουν καλύτερα τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Τοπουζίδης ήταν αυτός που βγήκε μπροστά στο κρίσιμο δ' δεκάλεπτο και κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Συνολικά ο έμπειρος παίκτης των Θεσσαλών σταμάτησε στους 19 πόντους, έχοντας και 5 τρίποντα.

Βλάντο Πέτροβιτς (ΧΑΝΘ): Εκπληκτική εμφάνιση από τον "αειθαλή" ηγέτη της ΧΑΝΘ κόντρα στη Χαλκηδόνα. Ο Πέτροβιτς παρά τα 42 του χρόνια παραμένει μία αξιόπιστη λύση για τη ΧΑΝΘ και το έδειξε και στον τελευταίο αγώνα με τη Χαλκηδόνα, στον οποίο σταμάτησε στους 22 πόντους, πετυχαίνοντας και 3 τρίποντα και δείχνοντας με τον πλέον επιβλητικό τρόπο ότι αποτελεί ένα πανίσχυρο όπλο στη φαρέτρα του Γιώργου Ζαφειρούδη.

Αντώνης Μιχάλογλου (Αγρίνιο): Ο παίκτης-κλειδί στην επικράτηση του Αγρινίο στην Κέρκυρα κόντρα στο Φαίακα. Ο Μιχάλογλου πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Αγρινίου και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Φαίακα λειτούργησε κομβικά στην επικράτηση της ομάδας του. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος φόργουορντ σταμάτησε στους 12 πόντους, όντας ο παίκτης που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο 5λεπτο της παράτασης.

Προπονητής της αγωνιστικής: Γιάννης Διαμαντάκος (Αγρίνιο):

Το Αγρίνιο μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, πήρε μία "must win" νίκη κόντρα στο Στρατώνι και κλήθηκε την Κυριακή να βρεθεί στην Κέρκυρα προκειμένου να παίξει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Φαίακα. Με δεδομένη τη δυσκολία που έχει η έδρα, λόγω και της κούρασης που προκαλεί το ταξίδι μέχρι το νησί, το Αγρίνιο ανταποκρίθηκε πλήρως στη δυσκολία του αγώνα και στο φινάλε κατάφερε να πάρει τη σπουδαία νίκη, δια χειρός του Γιάννη Διαμαντάκου που κατάφερε να απελευθερώσει τους παίκτες του από το "πρέπει" των αγώνων και να τους δώσει την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

basketblog.gr
 
Διαβάστηκε 606 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.