Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 01:55

Η θέση της GM PRODUCTIONS αναφορικά με την συνέντευξη στην ESPRESSO της ηθοποιού Τιτίκας Σαριγκούλη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ

GM PRODUCTION  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η Τιτίκα Σαριγκούλη δήλωσε στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου Ελπίς: «Μείναμε σε ένα άθλιο ξενοδοχείο που θύμιζε στρατόπεδο του Άουσβιτς και δεν είχε καθόλου θέρμανση… μία δήλωση που από εχθές κάνει τον γύρο του διαδικτύου αφήνοντας σε εσάς την εντύπωση ότι δεν φροντίσαμε για την σωστή της διαμονή . Με μεγάλη μας λύπη γίνετε αναπαραγωγή της δήλωσης σε όλα τα μέσα του διαδικτύου δίχως οι συνεργάτες δημοσιογράφοι να κάνουν τον κόπο να ζητήσουν την άποψη της εταιρείας παραγωγής.

Οι μόνοι που ζήτησαν την άποψη της εταιρείας ήταν η εκπομπή Μενιος live, οι δημοσιογράφοι Φίλλιπος Καμπούρης και Βαγγέλης Κάραλης.

Η Εταιρεία θα ήθελε να σας κάνει γνωστά τα παρακάτω.

Η κ. Σαριγκούλη είναι η δεύτερη χρονιά που συνεργάζεται με την εταιρεία Gm Production. Λόγω της ηλικίας, της παρέχετε στην ίδια αυτοκίνητό και οδηγός που την παραλαμβάνει από το σπίτι της και την επιστρέφει σε αυτό. Κατά την διάρκεια των παραστάσεων στην κάθε πόλη το ίδιο αυτοκίνητο την μεταφέρει από το ξενοδοχείο στο θέατρο και πάλι πίσω.

Η Gm Production φροντίζει την διατροφή της και δεν τις επιτρέπει να πληρώσει το φαγητό της αλλά το καλύπτει η ίδια η εταιρεία, κάτι που στις υπόλοιπες παραγωγές δεν συμβαίνει.

Η ίδια λαμβάνει το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό πρίν η παράσταση καν ξεκινήσει και ίσως μέρες πρίν.

Από την στιγμή που είχαμε ενημέρωση του σχετικού δημοσιεύματος ζητήσαμε από την ίδια την ηθοποιό να μας εξηγήσει τον λόγο αυτής της δήλωσης. Η απάντηση που εμείς πήραμε από την ηθοποιό ήταν ότι ποτέ δεν έδωσε αυτή την συνέντευξη με τον τρόπο που η εφημερίδα την παρουσιάζει. Θεωρήσαμε σωστό να επικοινωνήσουμε με την εφημερίδα και τον ίδιο τον Αλκίνοο Μπουνιά και να ζητήσουμε εξηγήσεις και ενημερωθήκαμε ότι όντως η συνέντευξη έχει δοθεί και υπάρχει αποδεικτικό για αυτό ηχητικό. Έκπληκτοι είδαμε την ηθοποιό να αλλάζει τα πάντα και να δηλώνει ότι έκλεισε μόνη της το δωμάτιο και η παραγωγός εταιρεία δεν φέρνει καμία ευθύνη. Το Ξενοδοχείο για όλους τους ηθοποιούς έκλεισε η παραγωγός εταιρεία και σαφέστατα και το κάλυψε οικονομικά σαφέστατα όχι όμως σε ένα δωμάτιο που θύμιζε στρατόπεδο του Άουσβιτς και δεν είχε καθόλου θέρμανση…  . Στο ίδιο δε ξενοδοχείο έμειναν η Διεύθυνση δημοσίων σχέσεων της εταιρείας καθώς και ο ιδιοκτήτης της όπως και οι ηθοποιοί Μάρκος Λεζές, Τίσσα Βασιλάκη Ιώαννα Σαλμη κλπ όπως και το τεχνικό τμήμα της παράστασης.   

΄Όλη η μεγάλη οικογένεια της Gm ευχόμαστε γρήγορή ανάρρωση στην ηθοποιό και γρήγορα να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι.

Αναφορικά με το γεγονός δεν θα συμμεριστούμε την άποψη ότι η καλύτερη διαφήμιση έιναι η δυσφήμιση και ότι μετά από τον ντόρο που έγίνε όλοι μάθανε για την παράσταση μας.  Αυτό ειπώθηκε από την κ. Σαριγκούλη.

Φιλικά

Αθανάσιος Κ. Ρόγκας

 

* φωτο άρθρου απο fimes.gr

Διαβάστηκε 566 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.