Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:54 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 01:44

Οι Αιτωλοακαρνάνες δίδυμοι σεφ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Στέφανος και ο Γιώργος Νούσιας με καταγωγή από το Μεσολόγγι ήταν από εκείνα τα δίδυμα που η μαμά τους τα έντυνε με τα ίδια ρούχα, άλλαζαν συχνά ρόλους όταν τους βόλευε και η ομοιότητά τους είναι τέτοια που τους μπέρδευαν ακόμα και οι γονείς τους.

Ακόμα και στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό είναι μαζί καθώς επέλεξαν να σπουδάσουν μαγειρική, ευτυχώς για εκείνους στις γυναίκες διαφοροποιούνται και έτσι δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. «Είμαστε 33 χρονών και καταγόμαστε από το Μεσολόγγι. Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εκεί μέχρι τα 19 μας. Είμαστε από εκείνα τα δίδυμα που φορούσαμε τα ίδια ρούχα και είχε πολύ πλάκα γιατί ακόμα και οι γονείς μας καμιά δορά δεν μας ξεχώριζαν, φανταστείτε τι γινόταν με τους φίλους και τους συγγενείς μας», λένε στο TheCaller. Όπως όλα τα δίδυμα έτσι και ο Γιώργος με τον Στέφανο έχουν ένα ξεχωριστό δέσιμο:

«Είμαστε τόσο δεμένοι που μάλλον ήταν πολύ φυσιολογικό να έχουμε και την ίδια αγάπη για την μαγειρική. Μπορεί βέβαια σε αυτό να βοήθησαν και οι γονείς μας που μαγειρεύουν εξαιρετικά. Το συζητήσαμε, λοιπόν, μαζί τους και όλα πήραν το δρόμο τους. Μας βοήθησαν με την επιλογή μας και τους οφείλουμε πολλά». Ποιός όμως έχει το πρώτο χέρι στην κουζίνα; Ο Γιώργος είναι ξεκάθαρος: «Εντάξει σέβομαι τον αδελφό μου γιατί έχει γεννηθεί 1 λεπτό πιο μπροστά από εμένα» και ο Στέφανος συμπληρώνει:

«Είμαι περισσότερα χρόνια στο Albion από τον Γιώργο αλλά γενικά και οι δυο είμαστε το ίδιο. Είμαστε σαν ένα. Είναι πολύ ωραία. Έχουμε μοιραστεί τις δουλειές στην κουζίνα και πλέον έχουμε συνηθίσει. Για το φαγητό δεν τσακωνόμαστε, απλά λέμε τις ιδέες μας και τα βρίσκουμε όμορφα. Για τις γυναίκες δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ!». Η μεγαλύτερη τρέλα που έχουν κάνει ποτέ… παρέα όπως μας λένε:

«Δεν είναι ακριβώς… τρέλες απλά εκμεταλλευτήκαμε την κατάσταση (γέλια). Δηλαδή ο Γιώργος πήγε και έγραψε πανελλήνιες για τον Στέφανο, γιατί ήταν άρρωστος ή όταν παίζαμε ποδόσφαιρο αν κάποιος ήταν τιμωρημένος και τον χρειαζόταν ο προπονητής έπαιζε με το δελτίο του άλλου». Όσο για την σπεσιαλιτέ τους; «Έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τον τόπο καταγωγής μας, το Μεσολόγγι. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, απλά ό, τι έχει να κάνει με προϊόντα από εκεί όπως το περίφημο αυγοτάραχο, το ψάρι, την αφρίνα και άλλα προϊόντα θέλουμε να τα εντάσσουμε στο μενού μας».

TheCaller.gr

Διαβάστηκε 1890 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.