Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:29 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 00:17

Πραγματοποιήθηκε, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Β.Κατσουλάρη ΄΄ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΣΑ ΧΑΛΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ΄΄

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΣΑ ΧΑΛΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Β.Κατσουλάρη ΄΄ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΣΑ ΧΑΛΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ΄΄ που συνδιοργάνωσε  η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου,

το βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο και οι εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ένα βιβλίο διάλογος φιλολογικών και ψυχολογικών προεκτάσεων, ένας διάλογος μεταξύ του ατομικού και του συλλογικού τραύματος, ένα βιβλίο διάλογος του ηρωικού κόσμου και του κόσμου της καθημερινότητας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Μαρία Παπαγεωργίου η οποία καλωσόρισε το συγγραφέα και  ευχαρίστησε τις ομιλήτριες και τους συνδιοργανωτές .

Για το βιβλίο μίλησαν η κ.Βούλα Σκαμνέλου, Φιλόλογος, πρώην σχολική σύμβουλος και η Δρ.Αθανασία Δημητρίου, Ψυχολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής, Επιστημονική Υπεύθυνη του ΚΠ ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

Ο Κώστας Β. Κατσουλάρης γεννήθηκε στην Άρτα. Σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα, κινηματογράφο στο Παρίσι και λογοτεχνία στη Θεσσαλονίκη. Έχει εκδώσει επτά βιβλία πεζογραφίας κι έχει συμμετάσχει σε πολλές συλλογικές εκδόσεις. Διήγημά του έχει συμπεριληφθεί στη γερμανική ανθολογία Αθήνα, μια λογοτεχνική πρόσκληση, η νουβέλα του Ο άντρας που αγαπούσε τη γυναίκα μου έχει μεταφραστεί στα τουρκικά, ενώ η νουβέλα του Νεκρός σκύλος τα μεσάνυχτα έχει μεταφραστεί στα αγγλικά, στα ισπανικά και στα εβραϊκά. Το θεατρικό του έργο Όταν ο λύκος είναι εδώ ανέβηκε στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε φεστιβάλ στην Τουρκία. Για το τελευταίο του βιβλίο, τη συλλογή διηγημάτων Νυχτερινό ρεύμα (2015), τιμήθηκε με το βραβείο διηγήματος του περιοδικού Αναγνώστης καθώς και με το βραβείο του Ιδρύματος Πέτρου Χάρη της Ακαδημίας Αθηνών.

Διαβάστηκε 613 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.