Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:25 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 18:05

Μήπως ήρθε η ώρα να επιλέξετε συνεργάτη για την υποψηφιότητα σας;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μήπως ήρθε η ώρα να επιλέξετε συνεργάτη για την υποψηφιότητα σας;

POLITICS

Η πολιτική επικοινωνία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, είναι αναγκαία καθώς ρυθμίζει την αποδοχή του υποψηφίου από τους εκλογείς και σε μεγάλο βαθμό κρίνει την επιτυχή έκβαση της υποψηφιότητας. Η επέκταση της χρήσης του διαδικτύου καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση του ρόλου των εξειδικευμένων συμβούλων στην χάραξη της πολιτικής επικοινωνίας είναι αποφασιστικός παράγοντας εκλογιμότητας.

Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του ή μόνο στον αυτοσχεδιασμό. Η επιτυχία απαιτεί συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις για να αποκτήσει ο εκλογέας εμπεριστατωμένη  εικόνα για το κοινωνικό, επαγγελματικό και πολιτικό σας προφίλ. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους καλύτερους ως δυνατές επιλογές.

POLITICS SERVICE

Η εταιρεία διαφήμισης & επικοινωνίας RESET MEDIA www.resetmedia.gr μπορεί να σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας διαθέτοντας σχεδιασμό και εκτύπωση εντύπου - κάρτας, email & SMS marketing, διανομή εντύπων door to door, επαγγελματική φωτογράφιση, πολιτικό σχεδιασμό με την καλύτερη δυνατή έκφραση των ιδεών σας σε γραπτό λόγο, διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης , προβολή σε social media και γνωστά ειδησεογραφικά site (όπως το  www.agriniobestof.gr ) ή αποκλειστικά ενασχολούμενα με την πολιτική και τις εκλογές site (όπως το  www.eklogesdytika.gr )

To επίπεδο γνώσης σε ζητήματα της ημερήσιας θεματολογίας, η πολιτική κινητοποίηση καθώς και ζητήματα εκλογικής συμπεριφοράς απαιτούν μια διαχείριση του επικοινωνιακού-πληροφοριακού περιβάλλοντος και την δράση σας την κατάλληλη στιγμή. Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε μαζί σας να σας υποστηρίξουμε με σύγχρονες υπηρεσίας και κατάλληλους ανθρώπους, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα σας στην ομάδα στόχο που σας ενδιαφέρει.

Άρης Αγραφιώτης

κιν. τηλ. 6940 98083

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Προβολής

RESET MEDIA I.K.E

 

RESETMEDIA

 

 

 

RESETMEDIA DETAILS

Διαβάστηκε 688 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 18:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/