Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:40 πμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 01:18

Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπιτσικώκου Δήμητρα του Α.Σ. ΘΗΣΈΑΣ Αιτ/νίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έγινε στην Θεσσαλονίκη το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα   συλλόγων Taekwondo με συμμέτοχη 2000 μαθητών απο όλη την Ευρώπη . Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ συμμετείχε με δυνατή παρουσία και κατάφερε να κατακτήσει ενα χάλκινος μετάλλιο στις νεανιδες  και 3 5ες θέσεις . Οι αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ο σύλλογος είναι ο κορυφαίος Σύλλογος στο Αγρίνιο στο εδώ και 30 Χρόνια με αθλητές στην Εθνική ομάδα και με μετάλλια σε Παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα . Η σωστή δουλεία που γίνεται απο τον προπονητή Κακαρελη Νικο φέρνει μεγάλα αποτελέσματα σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση. 

Η Μπιτσικωκου Δήμητρα κατέστησε το χάλκινο μετάλλιο μετα απο 4 αγώνες σε μια κατηγορία που συμμετείχαμε 3 χρήστες πρωταθλήτριες Ευρώπης. Η Δήμητρα αν και είχε μεγάλο χρονικού διαστήματα εξω απο τις προπονήσεις κατάφερε με σωστή συνεργασία με τον προπονητή της να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο και να πάρει την πρόκρισή για το ευρωπαικο πρωτάθλημα εθνικών ομάδων που θα γίνεις τον Σεπτέμβριο. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιήσει χάνοντας στον 4αγωνα η Καλτση Φαιη  με ένα πόντο απο παρατήρηση απο την αθλητεια που κατεκτησε το χρυσο και κατακτώντας την 5η θέση. Την 5η θέση κατέκτησαν μετα απο εξαιρετικές εμφανίσεις και οι αθλητές Τσιγκα Μαριτινα  ,Δημητρακοπουλος Θανάσης , Τσιγκας Λεωνίδας και Μεσυνδιανου Ρωμαλέα . Την 9η θέση κατέκτησαν οι Τσιγκα Αρετή, Τσωλη Μάρια  και Καπουτση Ιωάννα . 

Το ΔΣ συγχαρεί τους  αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νικο για τις μεγάλες επιτυχίες που έφεραν .  Ενα μεγάλο Ευχαριστώ και στους χορηγούς των αθλητών Μπιτσικωκου Δήμητρα ( Κέντρου Υγείας Καστοριά ) και (  Καψιωχας ΑΕΒΕ AUDI) για την οικονομική στήριξη .

 

Διαβάστηκε 625 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.