Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:34 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 18:34

Δέλλας: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ευθύνη για την αποψινή κάκιστη εικόνα του Παναιτωλικού ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας. «Σήμερα θεωρώ ότι ίσως κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι από τη μέρα που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα. Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για μας, υπό την έννοια ότι βρεθήκαμε πολύ νωρίς με παίκτη παραπάνω, αυτό δεν φάνηκε ποτέ. Τα κάναμε όλα λάθος, στον τρόπο ανάπτυξης και στον τρόπο διαχείρισης της αναμέτρησης. Γι’ αυτό ήρθε αυτή η ήττα που την χαρακτήρισα πριν ντροπιαστική για μας και αυτό έχει να κάνει με την εικόνα μας σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πάρα πολλά λάθη, κάθε βολέ του τερματοφύλακα ήταν ευκαιρία για τον αντίπαλο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Θα το θεωρήσω σαν μια κακή παρένθεση αλλά θα πρέπει γρήγορα να ανασυνταχτούμε και να σταθούμε ξανά στα πόδια μας γιατί κάπου χαθήκαμε μετά το τελευταίο παιχνίδι. Αυτή η «σφαλιάρα» να μας αφυπνήσει γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα πολλών παιδιών σήμερα αλλά και η γενικότερη εικόνα της ομάδας. Για μας ήταν ένα κακό βράδυ και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την σημερινή ήττα αλλά θα πρέπει γρήγορα να ανασυνταχτούμε».

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 946 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.