Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  6:29 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 16:02

Εξαιρετικές εμφανίσεις για τους μικρούς αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια ακόμη διοργάνωση συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με 21 μικρούς αθλητές στην Πάτρα την Κυριακή. Οι αθλητές με προπονητή τον Κακαρελη Νικο πραγματοποίησαν πολυ καλές εμφανίσεις δείχνοντας το υψηλό επίπεδο που υπάρχει στα μικρά τμήματα όπου απο εκεί επιλέγονται οι αθλητές για την αγωνιστική ομάδα. Μαζί με τον προπονητή στους Αγώνες ήρθαν και τρεις πρωταθλητές ώστε να βοηθήσουν τους καινούργιους αθλητές όπου ήταν οι Μεσυνδιανου Ρωμαλέα - Φλωροσκουφης Παναγιώτης και Τσιγκας Λεωνίδας . Στην διοργάνωση συμμετείχαν 300 αθλητές απο την δυτική Ελλάδα. Η οργάνωση των αγώνων ήταν πολυ καλή απο τους διοργανωτές και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι . 

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές τον  προπονητή αλλά και τους γονείς για την εξαιρετική τους παρουσία κι εύχεται Καλή επιτυχία στην αγωνιστική ομαδα οπου θα συμμετέχουν την επόμενη εβδομάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων .

Διαβάστηκε 391 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα