Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:09 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 15:33

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πανευρυτανικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε σώ­μα συ­γκρο­τή­θη­κε το νέ­ο ΔΣ του Πα­νευ­ρυ­τα­νι­κού Συλ­λό­γου Αι­τω­λο­α­καρ­να­νί­ας με­τά τις αρ­χαι­ρε­σί­ες που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν στις 17 Φε­βρουα­ρί­ου 2019, στο Α­γρί­νιο.

Σύμ­φω­να με το α­πο­τέ­λε­σμα των ε­κλο­γών οι 7 πρώ­τοι σε σταυ­ρούς :

Μυ­ρι­σιώ­τη Καλ­λιό­πη,  Ρά­πτη Μα­ρί­α,  Χα­ρα­μή Μα­ρί­α,  Χαρ­δα­λιάς Σπυ­ρί­δων, Α­βρά­μπος Κων­στα­ντί­νος,  Μπι­τσι­κώ­κος Η­λί­ας και  Ντάλ­λης Ιω­άν­νης, κα­τό­πιν προ­σκλή­σε­ως α­πό την πλειο­ψη­φού­σα Καλ­λιό­πη Μυ­ρι­σιώ­τη συ­να­ντή­θη­καν στα γρα­φεί­α του Συλ­λό­γου προ­κει­μέ­νου να συ­γκρο­τη­θούν σε σώ­μα.
Με­τά την α­πα­ραί­τη­τη ψη­φο­φο­ρί­α το νέ­ο Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο του Συλ­λό­γου έ­χει ως ε­ξής:

ΠΡΟ­Ε­ΔΡΟΣ: Μυρι­σιώ­τη Καλ­λιό­πη

Α­ΝΤΙ­ΠΡΟ­Ε­ΔΡΟΣ: Α­βρά­μπος Κων­στα­ντί­νος

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΕ­ΑΣ: Ρά­πτη Μα­ρί­α

ΤΑ­ΜΙΑΣ: Μπι­τσι­κώ­κος Η­λί­ας

ΕΙ­ΔΙ­ΚΟΣ ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΕ­ΑΣ: Χαρ­δα­λιάς Σπυ­ρί­δων

ΚΟ­ΣΜΗ­ΤΟ­ΡΑΣ: Χα­ρα­μή Μα­ρί­α

ΜΕ­ΛΟΣ: Ντάλ­λης Ιω­άν­νης


Στη συ­νέ­χεια σας πα­ρα­θέ­του­με δή­λω­ση της νέ­ας Προ­έ­δρου κας  Μυ­ρι­σιώ­τη:

“ Θέ­λω να ευ­χα­ρι­στή­σω ό­λους τους Ευ­ρυ­τά­νες, που συμ­με­τεί­χαν στις ε­κλο­γές της 17/2/2019 για την α­νά­δει­ξη νέ­ου Δ.Σ. του ΠΑ­ΝΕΥ­ΡΥ­ΤΑ­ΝΙ­ΚΟΥ ΣΥΛ­ΛΟ­ΓΟΥ Ν. ΑΙ­ΤΩ­ΛΟ­Α­ΚΑΡ­ΝΑ­ΝΙΑΣ και με ε­ξέ­λε­ξαν πρώ­τη σε σταυ­ρούς προ­τί­μη­σης. Επίσης ευχαριστώ τα μέλη του  νέου Δ.Σ. που με εξέλεξαν ομόφωνα Πρόεδρο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Α­πό τη θέ­ση της Προ­έ­δρου του νέ­ου Δ.Σ. που συ­γκρο­τή­θη­κε, ό­σο και τα υ­πό­λοι­πα μέ­λη του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου θα κα­τα­βά­λου­με κά­θε δυ­να­τή προ­σπά­θεια,  για την α­νά­δει­ξη του Ευ­ρυ­τα­νι­κού στοι­χεί­ου και θα προ­σφέ­ρου­με α­νι­διο­τε­λώς για το κα­λό του Συλ­λό­γου.

Ζη­τού­με την συ­μπα­ρά­στα­ση ό­λων των με­λών του και όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται στα πάτρια εδάφη μας,  με την ε­νερ­γή συμ­με­το­χή τους στις δρα­στη­ριό­τη­τες του Πα­νευ­ρυ­τα­νι­κού Συλ­λό­γου Αι­τω­λο­α­καρ­να­νί­ας. Πιστεύουμε οτι θα αναδείξουμε στο μέγιστο δυνατό τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της αγαπημένης μας Ευρυτανίας".

Διαβάστηκε 512 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.